Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2020, 13:27
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

Dalyb si dá svetlohnedú farbu na Maybach, nech ťa trafí šľak. S Glebom freestyleujú na zadných sedadlách auta

HUDBA DALYB GLEB
Uložiť Uložené

Glebova séria FRISTAJLYN sa rozrastá o ďalší diel.

Gleb už má tohtoročné vydanie celistvého projektu za sebou, fanúšikov sa však počas aktuálnej  doby bez živých koncertov rozhodol potešiť aj novou sériou na YouTube. V rámci nej sa o slovo prihlasuje z rôznych obľúbených miest, kde spoločne s hosťami predvádzajú svoje freestyle schopnosti. 

Člen F*CK THEM však zároveň upozorňuje, že slovo freestyle má viacero významov. „Definícií freestyleu je oveľa viac, ako je v našich končinách známe. V 80’s to boli dopredu napísane texty bez konkrétnej témy, ktoré si mohol hocikde a hocikedy použiť, neskôr sa začal termín Freestyle použivať aj pri rapovaní z hlavy a vymyšlaní rýmov za pochodu (to je forma, ktorá je verejnosti známa najviac),“ uvádza Gleb pod videom. 

Po Sameyovi a OTISovi si tentokrát vedľa Gleba sadol na zadné sedadlo auta kolega z labelu Dalyb a hudobnú produkciu chalanom doplnil Nuri. 

Odporúčané
Keď ty si nová vlna, tak Gleb je oceán. S Otisom freestyleujú prvú ligu Keď ty si nová vlna, tak Gleb je oceán. S Otisom freestyleujú prvú ligu 26. novembra 2020, 12:34

„Keď dnes MC rapuje nevydané bars do random beatu, napríklad naživo v rádiu pri CYPHERS alebo na mixtapes, tak sa tomu tiež hovorí freestyle. FRISTAJLYN séria bude zmes všetkého naraz,“ dodáva Gleb. 

Domov
Zdieľať
Diskusia