Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2020, 12:34
Čas čítania 0:44
Viktor Kniš

Keď ty si nová vlna, tak Gleb je oceán. S Otisom freestyleujú prvú ligu

HUDBA GLEB
Uložiť Uložené

Gleb vydáva ďalšie pokračovanie svojej série FRISTAJLYN, v rámci ktorej mu chrbát kryje aj OTIS z H16.

Glebovi chýbajú koncerty presne tak, ako jeho kolegom, a tak vymyslel zaujímavý spôsob, ako počas aktuálnej neľahkej situácie zabaviť seba, ale aj fanúšikov. V rámci série FRISTAJLYN ukazuje svoje schopnosti mimo štúdia a bez akýchkoľvek efektov. Zároveň si pozýva aj hostí, pričom v najnovšom treťom pokračovaní mu chrbát kryje OTIS z H16. 

Obaja dokázali, že ako správni MCs zvládajú aj disciplínu freestyle rapu. Nejde pritom o battle formát, ktorý patrí medzi tie najpopulárnejšie. O beat sa v tomto prípade postaral dvorný Komander. 

„Definícií freestyle-u je oveľa viac, ako je v našich končinách známe. V 80’s to boli dopredu napísane texty bez konkrétnej témy, ktoré si mohol hocikde a hocikedy použiť, neskôr sa začal termín Freestyle používať aj pri rapovaní z hlavy a vymýšľaní rýmov za pochodu (to je forma ktorá je verejnosti známa najviac),“ spresňuje Gleb pod videom na YouTube. 

Domov
Zdieľať
Diskusia