Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2020, 9:17
Čas čítania 0:21
Viktor Kniš

Čo hrá Becce v hlave, keď si spomenie na svoj prvý sex a ktorú slovenskú rádiovú skladbu z duše nenávidí?

REFRESHER
Uložiť Uložené

Najnovším hosťom v Refresher obývačke je naša moderátorka Becca, ktorá prezradila aj to, do ktorej speváckej hviezdy je platonicky zamilovaná.

Naša moderátorka Becca je ďalším hosťom v Refresher obývačke, tentokrát však jej úlohou nebolo pýtať sa, ale odpovedať. Konfrontovali sme ju so 14 rôznymi situáciami, ku ktorým mala priradiť prvú skladbu, ktorá jej napadne. Dozvieš sa teda, ako si Becca predstavuje alternatívnu slovenskú hymnu, na ktorú skladbu si spomenie v súvislosti s prvým sexom a akú pesničku zo slovenských rádií by pustila svojmu nepriateľovi. 

Spomenula si tiež na moment, ktorý by mala rada zaznamenaný vo svojom blogu a zanalyzovala jednu skladbu od Yzomandiasa, kde objavila zvuky zo známej ľudovky. 

Odporúčané
Ficova priateľka nevysvetlila, kto jej kúpil auto za 45-tisíc. Udajné prespávanie v milionárskom komplexe zapiera napriek fotkám Ficova priateľka nevysvetlila, kto jej kúpil auto za 45-tisíc. Udajné prespávanie v milionárskom komplexe zapiera napriek fotkám 18. novembra 2020, 17:46
Domov
Zdieľať
Diskusia