Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Článok obsahuje inzerciu viacerých produktov a spoločností.
10. decembra 2020, 16:01
Čas čítania 4:34
Sponzorovaný obsah

10 darčekov pre dámy, pri ktorých nebudú musieť predstierať radosť

10 darčekov pre dámy, pri ktorých nebudú musieť predstierať radosť
Zdroj: Thought Catalog, Unsplash.com
ZAUJÍMAVOSTI VIANOCE
Uložiť Uložené

Si stratený a netušíš čo by tvoju priateľku, mamu, sestru či babku potešilo? Inšpiruj sa našimi tipmi.

Vianoce sa už nezadržateľne blížia, a ty si si to uvedomil až teraz? Všetky náznaky svojej polovičky o darčekoch si rovnako ako minulý rok prepočul? Či už je to mama, sestra, manželka alebo kamoška, máme pre teba niekoľko tipov na darčeky, ktoré si dámy určite zamilujú. Od praktických, až po také, s ktorými sa budú cítiť každý deň krásne. 

Romantický víkend v prírode 

Na otázku, čo chce pod stromček si dostal odpoveď svätý pokoj. Googlil si, no tvoje možnosti sa zúžili na knihu a pesničku od slovenskej kapely. Môžeš jej ho však dať v podobe pobytu. A nie len tak nejakého, ale romantiky doslova uprostred prírody. Čo takto užiť si víkend vo dvojici, vyvaľovaním sa v posteli, prechádzkami v prírode? Na strednom, západnom, ale aj východnom Slovensku nájdeš niekoľko domčekov na stromoch, kde si môže užiť rozprávkový oddych. 

vianočné darčeky, darčeky, darčeky pre ženy, vianoce
Zdroj: Luana Azevedo, Unsplash.com

Príbehy, ktoré nezmiznú

Každý zážitok, či už veselý, alebo dobrodružný si musí zaznamenať, aby si ich mohla v priebehu roka pripomenúť. Nemusí ich však vešať iba na sociálne siete. Daruj jej foťák, s ktorým sa jej spomienky ihneď zhmotnia a bude si tak môcť dať na chladničku, vystaviť v izbe alebo odložiť do fotoalbumu.

vianočné darčeky, darčeky, darčeky pre ženy, vianoce
Zdroj: Unsplash.com

Postará sa o to šikovný fotoaparát Instax, ktorý jej z času na čas ukradneš určite aj ty. V dobe digitálnych médií, každému rozžiari oči, keď v okamihu môže držať svoju fotku v ruke. A nezabudni k foťáku nakúpiť aj náplne, nech máte pekné fotky z Vianoc. 

Mazná a ošetruje pleť

Každá žena, či mladšia alebo staršia, si potrpí na starostlivosť o pleť. Čo tak jej dať niečo, čo jej rituál povýši na úplne nový level? Už ho videla u všetkých svojich obľúbených influenceriek, ak ho uvidí pod stromčekom, budeš tým najlepším mužom v širokom okolí. Revolučná maska na pleť UFO 2 sa stane jej najvernejším pomocníkom v starostlivosti o pleť. 

Starostlivosť o pleť s UFO 2 od FOREO
Starostlivosť o pleť s UFO 2 od FOREO Zdroj: Foreo

Z nanášania masky robí úplne nový zážitok. Namiesto 20 minút, masku na pleť nanesie za 90 sekúnd, dokonca pleti poskytne aj povzbudzujúcu masáž. S UFO 2 od FOREO sa maska lepšie vstrebáva, je nanesená rovnomerne a pleť je po jeho použití omladená. Beauty rutinu robí jedinečnou aj vďaka 8 rôznym terapiám LED svetlom. K UFO 2 sú samozrejme dostupné aj masky pre všetky typy pleti. Tento zázrak dokonca funguje cez aplikáciu. 

Maska na pleť UFO 2 od FOREO
Maska na pleť UFO 2 od FOREO Zdroj: Foreo

Či už je starostlivosť o pleť jej pravidelným rituálom, alebo občasným pôžitkom, s UFO 2 sa stane jej najobľúbenejšou časťou dňa. Šetrí čas, postará sa o pleť ako v salóne a ešte ju aj príjemne masíruje. Ideálny čas pre seba, ktorý by mal byť dopriaty každej žene. 

Šikovný pomocník do domácnosti

Neustále počúvaš, ako nepomáhaš s upratovaním? Že si zas nekúpil sáčky do vysávača? Môžeš jednoducho pomôcť, a to s tyčovým vysávačom ROIDMI F8 LITE/S1E. Nemá žiadne káble, ktoré sa zamotajú a nepotrebuje ani sáčky, ktoré zasa zabudneš kúpiť. Je ľahučký a povysáva akýkoľvek povrch, takže upratovanie s ním bude raz o čosi jednoduchšie. 

vianočné darčeky, darčeky, darčeky pre ženy, vianoce
Zdroj: Roidmi

Jeho 270° rukoväť zabezpečí jednoduché vysávanie pod nábytkom aj jednou rukou. Keďže je bezdrôtový, na jedno 2,5 hodinové nabitie vydrží 40 minút. Funguje tiež aj ako ručný vysávač a disponuje kefovou hubicou, nástrojom na čistenie kief a filtrom, rotačnou turbokefou a štrbinovou hubicou. Mnoho jeho skvelých vychytávok upratovanie uľahčí, ako napríklad systém „Tangle Free“, ktorý zaistí jednoduché čistenie hlavice od namotaných vlasov.

Voňavý dar z prírody 

Kozmetika nikdy nie je krok vedľa, má ju rada každá žena, ale pre teba je to španielska dedina? Prírodnou kozmetikou však nemáš čo pokaziť, keďže sadne v podstate každému. 

MARK face and body má v ponuke niekoľko, už vyskladaných setov v štýlových darčekových baleniach, takže už len stačí objednať. Nedaruješ jej len voňavé kozmetické balíčky, ale aj čas pre seba, príjemný relax a pohladenie pre jej pokožku. 

vianočné darčeky, darčeky, darčeky pre ženy, vianoce
Zdroj: MARK face and body

Slovenská prírodná kozmetika MARK face and body ti v rôznych balíčkoch ponúka intenzívnu hydratáciu, starostlivosť o zmiešanú pleť či set na starostlivosť proti celulitíde a vráskam. Ak si nie si úplne istý, nájdeš tu aj ďalšie výhodné darčekové balenia, ktoré sú nachystané pre maminu alebo mladú slečnu. Nájde sa tu niečo pre akékoľvek zastúpenie nežného pohlavia. 

vianočné darčeky, darčeky, darčeky pre ženy, vianoce
Zdroj: MARK face and body

Motivovaná počas celého roka

Neustále hovorí o tom, ako chce už naozaj schudnúť či pravidelne cvičiť, ale vždy jej to vydrží maximálne dva mesiace? Skvelý pomocník, ktorý ju udrží motivovanú, v kondičke, ale aj inšpirovanú zdravými receptami, je tento obľúbený Fitness diár na rok 2021 od Fitshakeru.

vianočné darčeky, darčeky, darčeky pre ženy, vianoce
Zdroj: Fitshaker

Nájde si tu miesto na zapisovanie zážitkov, cieľov, ale aj spomienok, no a samozrejme, všetkého dôležitého, čo ju čaká. Dokonale ho dopĺňa sada nálepiek, ktorých pri ženách nikdy nie je dosť. Zladená s diárom môže byť v limitovanej edícii trička, ktoré sa postará o jej pozitívnu náladu zakaždým, keď ju bude potrebovať. Či už si ho oblečie na cvičenie, alebo len tak do mesta. 

vianočné darčeky, darčeky, darčeky pre ženy, vianoce
Zdroj: Fitshaker

Parťák s dlhou výdržou

Mobil už dávno nie je len tak nejaký nástroj, pre ženy mnohokrát predstavuje doslova módny doplnok. Smartfón Realme 7 ju rozhodne ohúri svojím zaujímavým dizajnom, super výdržou a rýchlym nabíjaním. Za veľmi príjemnú cenu získaš mobilný telefón, ktorý jej budeš kradnúť aj ty.

vianočné darčeky, darčeky, darčeky pre ženy, vianoce
Zdroj: Realme

Telefón sa môže pochváliť aj štvoritým zadným fotoaparátom s 48 + 8 + 2+ 2 Mpx objektívmi a prednou 16 Mpx kamerou s LED bleskom, takže fotečky na Instagrame budú získavať lajk za lajkom. S týmto telefónom s z nej môže stať aj vlogerka, keďže disponuje skvelým stabilizátorom obrazu pri natáčaní videa. 8-jadrový procesor zabezpečí plynulý chod, nechýba ani slot na jack, dualsim a všetko ostatné, čo by telefón dnes mal mať. 

vianočné darčeky, darčeky, darčeky pre ženy, vianoce
Zdroj: Realme

Poteší srdce psíčkára 

Poznáš ženu, ktorá nadovšetko miluje svojho štvornohého miláčika? V tom prípade ju určite poteší kvalitný obojok z pravej kože s vyrytým menom jej najlepšieho priateľa. V dielni Bacon&Balucci pri ručnej výrobe používajú prírodné materiály, ktoré sú chlpáčom prirodzené. Dbajú na každý detail a vedia, že si psíkovia zaslúžia mimoriadnu starostlivosť a lásku, aby sa cítili šťastne a vyzerali úžasne. 

vianočné darčeky, darčeky, darčeky pre ženy, vianoce
Zdroj: Bacon&Balucci

Mladá slovenská značka chce s pomocou remeselnej dielne Hoffebelts a jej 25 ročnými skúsenosťami s ručnou výrobou a prácou s kožou, upevniť puto medzi tebou, obdarovanou a jej psíkom. Okrem personalizovaných obojkov a vôdzok z pravej kože tu pre psíka nájdeš aj rôzne iné doplnky ako imidžové alebo funkčné, reflexné šatky. Bacon&Balucci myslí na všetkých psíkov, nákupom totiž podporíš aj vybrané útulky.

vianočné darčeky, darčeky, darčeky pre ženy, vianoce
Zdroj: Bacon&Balucci

Pohodlná pomôcka pre nové ja 

Ako každá žena, pravdepodobne aj ona si dá novoročné predsavzatie, že sa bude viac hýbať, žiť zdravšie možno aj menej stresovať. Je pochopiteľné, že to prichádza práve po Vianociach, celé dni iba ležíme a jeme a predchádzali tomu poriadne zhony. Motivuj ju k jej novému ja touto zamatovou podložkou na cvičenie.  Je taká jemná, že si cvičenie ihneď zamiluje. 

vianočné darčeky, darčeky, darčeky pre ženy, vianoce
Zdroj: Decathlon

Bude sa s ňou skvele cvičiť doma, ale pohodlne si ju vezme aj do štúdia vďaka praktickému popruhu. Nenápadné značenie ukazuje správnu polohu tela. Má protišmykové vlastnosti, prilieha k povrchu a je vhodná špeciálne na jemnú jogu, no využiť ju môže samozrejme aj pri inom cvičení. Správna 5 mm hrúbka podložky zaisťuje rovnováhu.

vianočné darčeky, darčeky, darčeky pre ženy, vianoce
Zdroj: Decathlon

Pohodlie, ktoré jej zaistí pri cvičení, bude doslova návykové. Je vyvíjaná a navrhovaná vo vývojovom centre Decathlon vo Francúzsku nadšeným tímom lektorov fitness. Podložku si môžeš rezervovať alebo kúpiť online a vyzdvihnúť zdarma v predajni Decathlonu.

Domov
Zdieľať
Diskusia