Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti 4ka
4. novembra 2020, 11:26
Čas čítania 1:23
Sponzorovaný obsah

4ka prichádza s výhodnými paušálmi, ktoré si ťa získajú veľkým objemom dát

TECH
Uložiť Uložené

S dátovými paušálmi Sloboda sa môžeš vymknúť spod kontroly.

Nebaví ťa neustále sledovať svoju spotrebu? Vymkni sa spod kontroly svojho dátového limitu. Mobilný operátor 4ka prináša nové mobilné programy, pri ktorých nebudeš musieť sledovať svoju spotrebu. 

Mobilní operátori si uvedomujú, že to, na čom mladým pri paušáloch najviac záleží, je hlavne poriadny balík dát. Sme predsa neustále online. Momentálne ešte viac. Na internete sa toho dosť deje, tak prečo to zmeškať kvôli nedostatku dát? 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 4ka (@stvorka),

4ka predstavila nové mobilné programy, s ktorými ti dokáže, že mobilný operátor nemusí byť nudný. Nájsť si ideálny balíček s poriadnym objemom dát môže byť celkom náročné, no s paušálmi od 4ky ti to môže byť 4. Objem dát za ideálne ceny zaručí, že zabudneš sledovať svoju spotrebu. A to všetko aj bez viazanosti. 

K dispozícii máš čisto dátový program SLOBODA DÁTA, kde nájdeš neobmedzený objem dát za 14 € na mesiac. Volania a sms nie sú súčasťou paušálu, voláš a sms-kuješ tu za 4 centy za minútu/sms. Ak nepotrebuješ nekonečno dát, no zídu sa ti aj nejaké voľné minúty a sms, bude pre teba ideálny paušál SLOBODA 100 +, kde máš k dispozícii 11 GB, 100 voľných minút alebo sms, a to všetko len za 10 €. 

Vymkni sa spod kontroly. S týmto operátorom nemusíš viac sledovať svoju spotrebu
Zdroj: 4ka

Ďalším z paušálov je SLOBODA 300 +, kde máš k dispozícii 16 GB dát a 300 minút alebo sms. Rovnako ako čisto dátový balíček stojí 14 €. Najväčší nový paušál SLOBODA ∞ + ponúka neobmedzené dáta aj volania za 20 € na mesiac. 

Všetky tieto paušály sú dostupné s viazanosťou, ale aj bez. Takže sa odviažeš nielen pri spotrebe dát. Pri využívaní paušálov na faktúru si k nemu môžeš vziať aj nový mobil. Keď budeš mať pocit, že si sa odviazal až príliš, svoju spotrebu si jednoducho skontroluješ v aplikácii. 

Ak minieš všetky svoje minúty alebo sms, tak môžeš aj naďalej volať a smskovať v cene 4 centy za minúty/sms. Po spotrebovaní všetkých minút voláš na čísla 4ky po 3. minúte zadarmo. 

Pri všetkých paušáloch okrem dátového SLOBODA DÁTA využívaš predplatený objem volaní alebo sms bez obmedzení v EÚ. SIM-ku si objednáš cez e-shop a príde ti kuriérom do 3 dní až k dverám. Nemusíš nikam chodiť, program si nastavíš aj v e-shope alebo v aplikácii Moja 4ka. Viac informácii o paušáloch sa dozvieš na webe 4ky.

Domov
Zdieľať
Diskusia