Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2020, 15:25
Čas čítania 0:54
Viktor Kniš

Marian Kotleba sa nenakazil koronavírusom, ale koronavírus Kotlebom. Satirické meme stránky sa bavia na extrémistickom šéfovi ĽSNS

NEWS MARIAN KOTLEBA
Uložiť Uložené

Neprávoplatne odsúdený šéf extrémistickej strany mal pozitívny test na koronavírus. Keďže mesiace zhľačuje pandémiu a existenciu vírusu popieral, baví sa na ňom celé Slovensko.

Marian Kotleba dlhodobo šíri konšpirácie a hoaxy v súvislosti s koronavírusom, ochorenie Covid-19 nazýva „projekt Covid,“ čím sa snaží naznačiť, že vírus mohol niekto vytvoriť úmyselne. 

Vo videu na sociálnej sieti povedal aj to, že vírus „nevznikol prirodzene, keďže bol umelo vytvorený“. WHO aj odborníci dlhodobo podobné vyjadrenia odmietajú.

Aj z tohto dôvodu sa stal terčom posmeškov po tom, čo vo štvrtok podvečer oznámil, že mal pozitívny výsledok testu. Ako bonus dodal, že sa podľa jeho názoru určite nakazil na Špecializovanom trestnom súde, kde ho sudkyňa Ružena Sabová uznala vinným a neprávoplatne odsúdila na 4 roky a 4 mesiace vo väzení. Pravdou zostáva, že množstvo fotiek zachytáva, ako Marian Kotleba nosil na súde rúško tak, že mu nezakrývalo nos, iba ústa. 

Naviac, Marian Kotleba už priamo na súde povedal, že má pocit, že má teplotu. Po nákaze koronavírusom pociťuje človek prvé príznaky po niekoľkých dňoch, je preto veľmi nepravdepodobné, že by mal extrémistický poslanec teplotu kvôli ochoreniu Covid-19 okamžite po nakazení. 

Odporúčané
Marian Kotleba má koronavírus: Vraj sa určite nakazil na súde, kde ho odsúdili na 4 roky a 4 mesiace. Rúško tam mal pod nosom Marian Kotleba má koronavírus: Vraj sa určite nakazil na súde, kde ho odsúdili na 4 roky a 4 mesiace. Rúško tam mal pod nosom 22. októbra 2020, 19:53

Poslanec neprávoplatne odsúdený z trestného činu prejavovania sympatií k hnutiam smerujúcim k potláčaniu základných práv a slobôd tvrdil, že v očkovacích vakcínach budú čipy a taktiež rozširoval nepravdu, že nosením rúška ľudia vdychujú vlastné, údajne nebezpečné CO2, čo rovnako nie je pravda a túto konšpiráciu opakovane vyvrátili odborníci. 

Teraz sa na ňom bavia satirické stránky, ktoré dlhodobo poukazujú na možné dezinformácie a hoaxy šírené predsedom extrémistickej strany aj jej ďalšími členmi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marian Kotleba sa nenakazil koronavírusom, ale koronavírus Kotlebom. Satirické meme stránky sa bavia na extrémistickom šéfovi ĽSNS
Zdroj: Čitateľ Refresheru
Domov
Zdieľať
Diskusia