Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti O2.
2. novembra 2020, 9:03
Čas čítania 2:03
Sponzorovaný obsah

Si smutný a máš nanič deň? Tieto veci za menej ako 20 eur ti ho rozhodne zlepšia

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Urob si radosť, ktorá bude trvať dlhšie ako len ten jeden deň.

Z času na čas treba myslieť aj na seba a urobiť si radosť. Je to dôležitá súčasť sebelásky, ktorá je nevyhnutná pre zdravú mentálnu hygienu. Potešiť sa môžeš nielen materiálnymi vecami, ale aj zážitkami či aktivitami. Nemusí ťa to pritom ani stáť veľa. Momentálne máš možno aj ty ponurú náladu, preto sme si pre teba pripravili niekoľko tipov na veci do 20 €, ktoré ti urobia radosť

Dokonalý útek z reality

Kúpa knihy nepredstavuje iba niekoľko strán zviazaných v peknej obálke. Spolu s knihou si kupuješ čas, keď si dovolíš na chvíľu vypnúť a uniesť sa príbehom. Nehovoriac o tom, že si zlepšuješ slovnú zásobu a rozvíjaš fantáziu. Bude to detektívka, povinná jazda v štýle Harryho Pottera alebo niečo, čo pobúrilo všetkých ľudí? Ak si nie si istý výberom, odporúčame ti nazrieť napríklad na instagram @_dzejny.  

Nekonečná Radosť

Môžeš mať aj nekonečnú Radosť. Naozaj vážne. S operátorom Radosť si môžeš kúpiť program Nekonečná Radosť, kde máš nekonečné dáta, volania aj sms. Podobne ako s tou knihou, si nekupuješ len nejaké dáta či minúty. Ale telefonáty s kamarátmi a blízkymi, ktorých možno dlhšie neuvidíš. Môžeš byť akokoľvek introvertný, aspoň trochu socializácie potrebujeme všetci. Len 20 € na mesiac ti stačí na to, aby si mohol visieť na dráte deň i noc. Prípadne pozerať všetky tie livestreamy. Ale občas sa predsa len trochu vyspi, tvoje duševné aj fyzické zdravie to potrebuje. 

6 vecí do 20 eur, s ktorými si môžeš urobiť radosť
Zdroj: Harry Cunningham, Unsplash

Kultúrne vyžitie v teplákoch

Keďže kiná, galérie aj divadlá a vlastne takmer všetko je zatvorené, mnohým chýba kultúra. Tá však vo väčšine prípadov stále žije v online priestore. Môžeš si zakúpiť lístok na stand-up, filmový festival, koncert alebo aj prednášku. Najlepšie na tom je, že si môžeš kultúru užívať v pohodlí domova a nikto sa na teba nebude škaredo pozerať, lebo nahlas chrúmeš, alebo máš oblečené tepláky. 

Pohladenie chuťových pohárikov

Objednať si jedlo, to nie je len uspokojenie svojej fyzickej potreby, môže to byť pôžitok. Nielen pre tvoj mlsný jazýček, ale aj pre teba samotného, keď si uvedomíš, že konečne nemusíš aspoň raz umývať riad. Aj to je istý spôsob sebalásky no nie? A nemusel si ani vymýšľať, čo budeš variť. Daj si to sushi, na ktoré máš už tak dlho chuť a pridaj si k tomu aj dezert, rozmaznaj sa.  

6 vecí do 20 eur, s ktorými si môžeš urobiť radosť
Zdroj: Pablo Merchán Montes, Unsplash

Oáza pokoja

No áno, ver tomu, že oázu pokoja si môžeš doma vytvoriť aj do 20 €. Napríklad, keď si kúpiš rastlinky. Pokojne sa s nimi môžeš aj rozprávať, no keď ti začnú odpovedať, mal by si to začať riešiť. Zeleň dokáže naozaj veľké divy, aj napriek tomu, že ju často ľudia bojkotujú výhovorkami, že sa o ňu nevedia starať. Napríklad taká trendy monstera alebo schefflera vôbec nie je náročná na údržbu. Ak si si istý, že to aj tak zdochne, tak si kúp rezané kvety, nečakaj, kým ti ich niekto pošle ako v romantickom filme. 

Nový kamoš 

Hej nezbedník, určite si myslel na kamoša, do ktorého idú baterky čo? Nie, my máme na mysli trošku chlpatejšieho kamoša. Možno z útulku, nejakého psíčka či mačku, určite by sa im zišiel teplý domov a pánko s láskou na rozdávanie. Môžeš ho mať aj zadarmo, všademožne niekto daruje zvieratká, uvidíš, bude to radosť iná. 

6 vecí do 20 eur, s ktorými si môžeš urobiť radosť
Zdroj: Eric Ward, Unsplash

Domov
Zdieľať
Diskusia