Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti ECCO
29. októbra 2020, 10:30
Čas čítania 1:19
Sponzorovaný obsah

Kedysi pracovné topánky, teraz módny hit. Takto vyzerá pohodlná zimná obuv

MÓDA
Uložiť Uložené

Ecco Tredtray sa prispôsobia tvojmu štýlu aj počasiu. Podľahneš im aj ty?

S príchodom jesene sa dni výrazne ochladili, čo si žiada výmenu tenisiek za vhodnejšiu obuv. Tá však nemusí ani trochu ubrať z tvojho štýlu. Hľadáš nepremokavé topánky, v ktorých nebudeš padať pri prvom ľade a zároveň vyzerajú dobre s každým outfitom? V tom prípadne pre teba máme skvelý tip. 

Už je tomu nejaký ten rok, čo neutícha trend čižiem v robotníckom štýle. Obľúbené sú naprieč rôznymi subkultúrami, bez rozdielu pohlavia. Štýlové, komfortné a zároveň funkčné. ECCO nezaostáva a prináša preto kolekciu TREDTRAY, v ktorej nájdeš osobité kúsky pre mužov, ženy, ale aj deti. 

Sú pohodlné a hodia sa do každého počasia. Čižmy, ktoré v zimných mesiacoch potrebuješ
Zdroj: Linda Kisková Bohušová

Zapadnú do tvojho štýlu

Extravagantné, ale aj formálne. Také dokážu byť dámske čižmy kolekcie ECCO TREDTRAY. Na svoje si však prídu aj muži, ktorí si môžu vybrať, či bude ich výber predstavovať mestského elegána alebo im je bližší drsný, vojenský štýl. 

Sú pohodlné a hodia sa do každého počasia. Čižmy, ktoré v zimných mesiacoch potrebuješ
Zdroj: Linda Kisková Bohušová

Skrátka sú to topánky, čo znesú všetko. A to neplatí len pre rôznorodé módne štýly. Robustné, no stále ľahké podrážky zabezpečia počas chladných dní tvoj dokonalý komfort. Nechýba im ani sezónna podšívka a vodu odpudzujúce materiály, čo z nich robí skvelú obuv do sychravých jesenných aj zimných dní. 

Sú pohodlné a hodia sa do každého počasia. Čižmy, ktoré v zimných mesiacoch potrebuješ
Zdroj: Peter Antal

Pohodlie je neodmysliteľnou súčasťou

ECCO TREDTRAY sa doslova prispôsobia tvojmu štýlu. Formálna elegancia do kancelárie, rande alebo prechádzka prírodou? Nechaj sa sprevádzať s touto výnimočnou obuvou na nohách. 

Technológia ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort tvorí pevné spojenie zvršku s podošvou bez nutnosti prešívania a zaisťuje excelentné tlmenie nárazov a odpruženie, vďaka čomu ti zabezpečia pohodlie počas nosenia. 

Sú pohodlné a hodia sa do každého počasia. Čižmy, ktoré v zimných mesiacoch potrebuješ
Zdroj: Linda Kisková Bohušová

Hľadanie správnej zimnej obuvi, ktorá má dobrú podrážku, nebude ti v nej zima a zároveň bude vyzerať štýlovo, je niekedy poriadne tvrdý oriešok. Kolekcia ECCO TREDTRAY ti so svojimi modelmi splní všetky požiadavky. 

Nájdeš medzi nimi kúsky v tlmenejších farbách, ale aj extravagantnejšie pre tých, čo nechcú zapadnúť v dave. Ktorýkoľvek si vyberieš, máš istotu, že tvoje nohy budú počas zimy v suchu a teple. Poobzeraj si ich na webe, alebo si ich môžeš vyskúšať priamo na predajni, kde nájdeš všetky farebné prevedenia a modely ako pre dámy, tak aj pre pánov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia