Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti HB Reavis. 
20. októbra 2020, 13:49
Čas čítania 1:53
Sponzorovaný obsah

Bicykle zadarmo, vstup cez aplikáciu a vlastná asistentka. To všetko si môžeš užívať v týchto kanceláriách

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Chceš tu pracovať aj ty? Daj vedieť svojmu šéfovi.

Blikajúce neónky, storočné koberce, čo zažili nejednu vianočnú párty a vydýchaný vzduch. Charakteristické črty kancelárií, v ktorých mnohí ľudia trávia svoje pracovné dni. V takýchto priestoroch odpočítavaš minúty, kým odbije hodina tvojho odchodu. Tak, ako existujú depresívne kancelárie, ktoré zastali v čase, existujú aj také, ktoré vyzerajú, že prišli z budúcnosti. Príkladom je Nivy Tower.

Ak nejaký ten piatok tráviš v Bratislave, tak ti určite neuniklo, že s vyrastajúcou autobusovou stanicou vznikla aj nová najvyššia budova hlavného mesta, Nivy Tower. S kompletne prerobenou autobusovou stanicou, ktorej súčasťou bude aj nákupné centrum s foodcourtom, tržnicou a zelenou strechou, majú ambíciou vytvoriť novú štvrť Bratislavy. 

Nebaví ťa vaša stará kancelária? Daj šéfovi vedieť o Nivy Tower a poď si užívať dychberúce výhľady
Zdroj: Ondrej Synak

Okolie autobusovej stanice je už teraz dosť obľúbené. Si uprostred dopravného uzla, z ktorého je to v podstate všade na skok, v okolí nájdeš prívetivé kaviarne a štvrť 500 bytov ti svojimi bytovkami doslova učaruje. 

Práve tu sa nachádza aj najnovšia dominanta Bratislavy, 125 metrov vysoká budova Nivy Tower. V nej nájdeš kancelárie, ktoré sú doslova ako zo sci-fi filmu. Namiesto ľudí v nej nepracujú roboti, no majú celkom premakané systémy, ktoré dokážu ľuďom uľahčiť život. 

Tak trochu sa tu budeš cítiť ako v úplne inom meste, prípadne akoby si cestoval v čase. Prídeš na bicykli alebo kolobežke, ktoré si si požičal priamo v budove, rannú kávu vypiješ na zelenej streche Stanice Nivy a v kancelárii si užívaš dychberúci výhľad. Na recepcii budovy máš k dispozícii asistentku, ktorá ti zabezpečí čistiareň aj kvety pre frajerku. 

Nebaví ťa vaša stará kancelária? Daj šéfovi vedieť o Nivy Tower a poď si užívať dychberúce výhľady
Zdroj: Nivy Tower

Keď ti v tvojom kancli nelezú na nervy spráchnivené koberce, tak je to vydýchaný vzduch, ktorý trpíš kvôli kolegom. V lete sa pre zmenu hádate, že ti ťahá na kríže z klímy, ktorú nastavili na 15 stupňov. Znie to naozaj ako sci-fi, ale tu to riešiť nemusíš. 

Kancelárie majú zabezpečené prirodzené vetranie, ktoré dokáže eliminovať polovicu hádok medzi kolegami. Práve vyššie spomínané premakané systémy sa starajú o teplotu v kancelárii, jedným kliknutím ti ukážu, kde sa zas zašíva tvoj kolega, objednáš si kávu alebo zatemníš zasadačku. 

Nebaví ťa vaša stará kancelária? Daj šéfovi vedieť o Nivy Tower a poď si užívať dychberúce výhľady
Zdroj: Nivy Tower
 

V rámci kardia si môžeš skúsiť vyšľapať do kancelárie po schodoch, ale neradíme ti dávať si challenge s kolegovcami, čo pôjdu výťahom. Sú tu totiž jedny z najrýchlejších výťahov na Slovensku. Pri meškaní do práce sa na ne nevyhovoríš, ale pri odchodoch potešia.

Pravdepodobne si momentálne aj ty na home office a kancelária, kde môžeš nosiť tepláky je samozrejme tá najlepšia. Ak by si sa potom chcel vrátiť do inej, než tej vašej depresívnej budovy, máš teraz super možnosť, ako dať vedieť šéfovi či šéfke o Nivy Tower.

Stačí vyplniť formulár, ktorým svojmu nadriadenému nenápadne naznačíš, že by si si rád užíval tieto parádne výhľady a obedoval s kolegami na zelenej streche. Aj bez vedeckých štúdií všetci dobre vieme, že v krásnej kancelárii sú šťastní zamestnanci, čo sa rovná efektívnejšej práci, a to sa rovná spokojnému šéfovi. 

Daj vedieť šéfovi či šéfke o Nivy Tower. Vyplnením a odoslaním e-mailu súhlasíš s podmienkami. 

Coworking priestor HubHub
Coworking priestor HubHub Zdroj: Nivy Tower
Domov
Zdieľať
Diskusia