Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2020, 18:21
Čas čítania 0:41
Dominik Vetrák

2. séria Mandaloriana sa ukazuje na prvých obrázkoch. Baby Yoda je späť!

FILMY A SERIÁLY THE MANDALORIAN
Uložiť Uložené

Disney konečne ukázalo 2. sériu The Mandalorian.

Entertainment Weekly vypustilo do sveta vôbec prvé obrázky z prísne stráženej 2. série The Mandalorian. Disney utajilo existenciu Baby Yodu až do premiéry prvej série, takže nie je prekvapením, že sa nikomu nepodarilo zistiť nič ani o 2. sérii. Tú aj tentoraz pripravili Dave Filloni a Jon Favreau. Rovnako ako prvá séria, aj tá druhá bude vychádzať týždenne. Prvej epizódy 2. série sa dočkáme 30. októbra, a to exkluzívne na Disney+. 

Odporúčané
Filmy o Batmanovi boli vždy nezabudnuteľné. Týchto 10 zaujímavostí o nich (možno) ani len netušíš Filmy o Batmanovi boli vždy nezabudnuteľné. Týchto 10 zaujímavostí o nich (možno) ani len netušíš 29. augusta 2020, 17:09

Filoni a Favreau prezradili len toľko, že 2. séria rozšíri príbeh a dočkáme sa aj udalostí, ktoré sa nebudú točiť len okolo Manda. Príbeh má byť tentoraz  ucelenejší (chvalabohu). O deji nevieme okrem tohto absolútne nič. Viac priestoru však jednoznačne dostane Giancarlo Esposito ako Moff Gideon, ktorý vlastní Darksaber, pradávny a mocný artefakt z planéty Mandalor, ktorý patrí tamojšiemu vládcovi.

Domov
Zdieľať
Diskusia