Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. septembra 2020, 8:18
Čas čítania 0:46
Tímea Krauszová

Domácnosť typického majiteľa Škody Octavie Scout má podľa automobilky príjem päťtisíc eur mesačne v čistom

TECH ŠKODA
Uložiť Uložené

Škoda na workshope pre novinárov vysvetlila, ako vyzerá ich predstava o typickom klientovi.

Škoda rúbe vysoko. Počas workshopu pre novinárov, ktorý zorganizovali v  Mladej Boleslavi v júli tohto roka, predstavitelia firmy hovorili okrem špecifikách novej Octavie Scout aj o tom, ako si predstavujú bežného zákazníka. Hoci v zahraničí by takýto prototyp klienta patril naozaj medzi priemer, u nás by sme už hovorili o vyššej vrstve, píšu Autoviny.

Cieľová skupina: štyridsiatnik bez detí a s výplatou päťtisíc v čistom

„Podľa Škody má typický majiteľ Octavie Scout záujem na auto minúť 37-tisíc eur a jeho mesačný príjem je 5 000 eur netto, teda v čistom. Priemerne má mať 46 rokov, ženu a byť bezdetný,“ uvádzajú Autoviny. Okrem toho je podľa automobilky ich bežný zákazník človek s vyšším vzdelaním, ktorý pravdepodobne pracuje v administratíve. U nás je takmer nemožné v administrácii zarábať takýto plat, no v zahraničí hovoríme o bežnom štandarde.

Typický majiteľ Škody Octavie Scout podľa automobilky zarába päťtisíc eur mesačne v čistom, má 46 rokov, ženu a je bezdetný
Zdroj: Erik Stríž/Autoviny

Škoda má jasnú predstavu aj o hobby svojich klientov: baví ich snowboarding, beh, futbal či cyklistika. Sú pripravení zaplatiť desiatky tisícov eur za auto, sú verní značke Škoda a vedia, prečo si ju kupujú. 

Samozrejme, workshop bol súčasťou promo aktivít pre novú Octaviu Scout, ktorá je už tretej generácie a jej základom je Octavia štvrtej generácie. Prečítaj si o nej viac.

Odporúčané
Výhradne 2-litrové motory, vyššia svetlosť a oplastovaný exteriér. To je nová Škoda Octavia Scout Výhradne 2-litrové motory, vyššia svetlosť a oplastovaný exteriér. To je nová Škoda Octavia Scout 10. júna 2020, 18:35
Domov
Zdieľať
Diskusia