Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2020 o 15:50
Čas čítania 0:27
Viktor Kniš

Šajmo zmrazil počas leta celé Slovensko, ako posledná mu pomohla Barbora. Zobral ju rapovať do štúdia a šoférovať loď

REFRESHER
Uložiť Uložené

Tretí diel Refresher Leta si môžeš pozrieť na našom YouTube.

Šajmo si dal za cieľ počas leta zmraziť celé Slovensko, čo sa mu podarilo aj vďaka špeciálnym novým Coolpackom od Jägermeisteru. Refresher Leto tentokrát viac ako o spoznávaní kútov našej krajiny bolo o zábave, naši moderátori si vymysleli program tak, aby sa zabavili a zároveň nemuseli absolvovať veľa fyzickej námahy.

Šajmo nás tentokrát zobral na loď, ale aj do štúdia nášho kamaráta a producenta menom VI3E, Barborka nám ukázala svoje obľúbené vodopády a jej patrí pocta už len za to, že to so svojim kolegom bez väčších problémov vydržala. 

Snáď už môžeme prezradiť, že Refresher Leto ešte úplne nekončí, čoskoro predstavíme jeden špeciálny diel, ktorý vznikol viacmenej veľmi spontánne. Viac sa dozvieš už čoskoro. 

Odporúčané
Šajmo si musel nájsť v Tatrách novú prácu, za 48 hodín potešil desiatky Slovákov aj Čechov Šajmo si musel nájsť v Tatrách novú prácu, za 48 hodín potešil desiatky Slovákov aj Čechov 5. augusta 2020 o 18:47
Domov
Zdieľať
Diskusia