Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. augusta 2020, 22:15
Čas čítania 1:01
Dominik Vetrák

Olivia Wilde z Dr. House natočí ženskú verziu Spider-Mana. Uvidíme aj záporáka Kravena, ktorý sa pokúsi uloviť Petera Parkera

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

2 komiksové filmy pre Sony natočia talentovaní režiséri.

Deadline odhalilo, že Olivia Wilde sa po dokončení svojho ďalšieho filmu Don’t Worry Darling vrhne na marvelovku. Nepôjde však snímku od Marvel Studios (Spider-Man), ale o film pre Sony (Venom). Nie je známe, o akú postavu/postavy pôjde, no má ísť o ženskú hrdinku/hrdinky.

Očakáva sa, že to bude Spider-Gwen, Silk, Madame Web či Spider-Woman.  Wilde napíše aj scenár, a to v spolupráci s Katie Silberman, s ktorou napísala aj scenár pre Don’t Worry Darling  a Booksmart. 

Zľava doprava: Silk, Spider-Woman a Spider-Gwen

Olivia Wilde natočí ženskú verziu Spider-Mana a uvidíme aj sólovku pre záporáka Kravena, ktorý sa pokúsi uloviť Petera Parkera
Zdroj: Marvel Comics

To však nie je všetko. Vznikne aj film o Kraven the Hunter. O réžiu sa postará J. C. Chandor (Tripple Frontier). Naposledy sme o projekte počuli pred 2 rokmi, kedy bol na napísanie scenára najatý Richard Wenk, známy napríklad akčňákom The Equalizer či westernom The Magnificent Seven. V súčasnosti nevieme, či si Sony vybralo niekoho iného, alebo sa pôjde podľa jeho scenára. 

Kraven, vlastným menom Sergei Kravinoff, sa prvýkrát objavil v komikse so Spider-Manom v roku 1964. Kraven je skvelým lovcom a dokáže loviť divoké šelmy ako pomocou zbraní, tak aj holými rukami. A k tomuto účelu používa sérum na zvýšenie jeho sily. Je posadnutý Spider-Manom a túži ho uloviť.

Po Venomovi dostatne svoj film ďalší Spider-Manov záporák. Scenár pre Kraven the Hunter napíše autor akčňáku The Equalizer
Po Venomovi dostatne svoj film ďalší Spider-Manov záporák. Scenár pre Kraven the Hunter napíše autor akčňáku The Equalizer Zdroj: Marvel Comics

Sony chystá svoj vlastný komiksový vesmír, v ktorom sa najbližšie predstaví Morbius v podaní Jareda Leta a dočkáme sa aj Venoma 2. Obe snímky vtrhnú do kín v roku 2021. 

V nejakom bode sa v týchto filmoch zrejme objaví aj Spider-Man od Toma Hollanda, no nič o dohode medzi Sony a Marvelom nevieme. Kraven the Hunter a ženský spin-off zo sveta Spider-Mana uvidíme najskôr v roku 2022. 

Domov
Zdieľať
Diskusia