Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2020, 18:55
Čas čítania 4:54
Dominik Vetrák

10 najočakávanejších seriálov a filmov, ktoré v septembri uvidíš len na Netflixe, HBO a iných streamovacích službách

FILMY A SERIÁLY NETFLIX PROGRAM STREAMINGOVÝCH SLUŽIEB
Uložiť Uložené

Aj v septembri nás čaká premiéra mnohých skvelo vyzerajúcich filmov a seriálov.

Na kino program pre mesiac september sme sa už pozreli. Dnes nás čaká prehľad toho najzaujímavejšieho, čo bude premiérovať na streamovacích službách (Netflix, HBO Max, Hulu, Amazon, Apple TV+...). Už tradične má Netflix najviac zaujímavého programu, a tak je jasné, ktorú platformu by si si mal začať predplácať, ak chceš byť neprestajne zahltený kvalitným obsahom. 

Odporúčané
Filmy o Batmanovi boli vždy nezabudnuteľné. Týchto 10 zaujímavostí o nich (možno) ani len netušíš Filmy o Batmanovi boli vždy nezabudnuteľné. Týchto 10 zaujímavostí o nich (možno) ani len netušíš 29. augusta 2020, 17:09

1. Away – 4. 9. (Netflix)

Seriál vytvorili Jessica Goldberg (The Path, Parenthood) a Andrew Hinderaker (Penny Dreadful, The Path). Dej sa zameria na astronautku Emmu Green (Hillary Swank). Tá musí opustiť svoju tínedžerskú dcéru a manžela na viac ako tri roky. Ide si totiž splniť svoj sen a dostať sa až na Mars.

Trailer nižšie sa viac než na sci-fi elementy spolieha na emotívne scény a zobrazenie psychických problémov, aké čakajú posádku medzinárodnej vesmírnej operácie. Herecky sa okrem Swank predstavia aj Ray Panthaki, Mark Ivanir, Ato Essandoh či Vivian Wu.

2. I’m Thinking of Ending Things – 4. 9. (Netflix)

Príbeh sa točí okolo zamilovaného páru. Tvorí ho neznáma žena (Jessie Buckley) a jej priateľ Jake (Jesse Plemons). Spoločne sa vydajú na vidiek za jeho rodičmi (Toni Collette a David Thewlis) do domu, kde vyrastal. Žena čoskoro zisťuje, že jeho rodičia nie sú úplne normálni a rýchlo si uvedomí, že niečo nehrá ani s ostatnými ľuďmi na okolí. Viac ti napovie trailer.

Domov
Zdieľať
Diskusia