Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. augusta 2020, 17:22
Čas čítania 0:44
Viktor Kniš

Konex: Yzomandias je extrémne prísny šéf (Rozhovor)

REFRESHER
Uložiť Uložené

Slovenský raper a producent pôsobiaci v českom labeli Milion Plus nás poctil svojou návštevou v Refresher obývačke.

Konex je už niekoľko rokov členom českého vydavateľstva, ktoré nemá v našich končinách konkurenciu, ak ide o aktivitu aj schopnosť posúvať celý tím vpred každým projektom.

Práve tento slovenský beatmaker a dnes už aj raper nemôže chýbať na väčšine albumov z dielne M+, ktorým venuje 100 % svojho času a nikým iným už dlho nemal možnosť spolupracovať. Dokonca sa kvôli hudbe opustil Bratislavu a presťahoval sa do Pardubíc, odkiaľ celý label Milion+ pôsobí. 

Tento rozhovor si môžeš vypočuť aj ako podcast:

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu 

Konex nám porozprával o tom, aký je Yzomandias šéf, akým spôsobom ako label pracujú a prečo už spolupracuje výhradne so svojimi najbližšími. Otvorili sme aj tému kradnutia beatov, ktorá je dnes medzi niektorými slovenskými producentami aktuálna a taktiež sme sa pobavili o Konexovom najnovšom albume Voilá

V našej Refresher obývačke Konex zaspomínal aj na svoje rapové začiatky, keďže máloktorý jeho dnešný fanúšik vie, ako sa z neho stal raper. Prvú skladbu vydal spontánne na Vianoce cez Soundcloud, nedomyslel to však úplne do dokonalosti. Viac už ale v samotnom rozhovore. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia