Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2020, 14:52
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

Ridley Scott natočil sci-fi seriál. Planéta je v budúcnosti zničená vojnou a roboti vychovávajú umelo vypestovaných ľudí

FILMY A SERIÁLY RAISED BY WOLVES
Uložiť Uložené

Raised by Wolves od Ridleyho Scotta dostáva prvý trailer.

Raised by Wolves je futuristické sci-fi. Zameriava na dvoch androidov, ktorí musia vychovávať ľudské deti na neznámej a záhadnej planéte. Najprv ich ale musia vypestovať v špeciálnych boxoch. 

Odporúčané
Zachráni Netflix hollywoodske štúdiá? Ako sa zmení distribúcia filmov a uvidíme v kinách ešte niekedy menšie filmy? Zachráni Netflix hollywoodske štúdiá? Ako sa zmení distribúcia filmov a uvidíme v kinách ešte niekedy menšie filmy? 7. augusta 2020, 14:03

Rastúca kolónia ľudí sa však zmieta v náboženskom napätí a androidi zisťujú, že práve ovládanie viery ľudí je mimoriadne zradnou a náročnou úlohou. Ako showrunner a scenárista je uvedený Aaron Guzikowski (scenár pre Prisoners).

Najväčším lákadlom je meno Ridleyho Scotta. Svetoznámy režisér natočil prvé dve z celkových desiatich epizód. Išlo o jeho prvý seriál vôbec.

Zahrajú si Travis Fimmel, Amanda Collin, Abubakar Salim, Winta McGrath, Niamh Algar, Felix Jamieson, Ethan Hazzard, Jordan Loughran, Aasiya Shah a Ivy Wong. Premiéra na HBO Max je naplánovaná na 3. september.

Trailer zapôsobil hlavne z vizuálneho hľadiska. Uvidíme, či sa tvorcom podarilo natočiť kvalitnú futuristickú show alebo nudný seriál, ktorý sa až príliš snaží byť intelektuálny. 

Ridley Scott natočil sci-fi seriál. Planéta je v budúcnosti zničená vojnou a roboti vychovávajú umelo vypestovaných ľudí
Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia