Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2020, 7:14
Čas čítania 1:36
Martin Mičuda

Opel naberá nový dych. Jeho Mokka ukazuje budúce dizajnové smerovanie značky

Opel naberá nový dych. Jeho Mokka ukazuje budúce dizajnové smerovanie značky
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://int-media.opel.com/en/06-24-new-opel-mokka" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">opel.com</a>
TECH
Uložiť Uložené

Malé SUV nemeckej značky sa mení od základov.

Opel už pár mesiacov naznačoval, že pilne pracuje na novej generácii mestského SUV. Na nový model sa zároveň upriamuje veľká pozornosť, pretože je to práve Mokka, ktorá má nastoliť nové dizajnové smerovanie značky a prinavrátiť ju opäť k niekdajšej sláve. 


Nemecká automobilka totiž posledné roky nezažíva zrovna najlepšie časy. Krátko na to, ako značka spadla pod krídla koncernu PSA, viacero jej dlhoročných fanúšikov to vnímalo negatívne. V uplynulých hodinách nám ale Opel servíruje novú Mokku a už na prvý pohľad je zrejmé, že nemecká automobilka nabrala nový dych.  

Opel hlási veľký návrat
Zdroj: int-media.opel.com

Štýlový mestský crossover dostal estetické stvárnenie, ktoré vychádza z konceptov predstavených v minulosti. Predná časť sa tak pýši úplne novou maskou (tzv. Opel Vizor), ostro tvarovanými matrix-LED svetlometmi IntelliLux so špecifickou grafikou. Takéto optické riešenie dostanú všetky nové modely značky v nasledujúcich rokoch. Horizontálne orientovaný predný nárazník počíta s po stranách umiestnenými dodatočnými LED-kami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia