Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2020, 12:32
Čas čítania 0:47
Dominik Vetrák

Donnie Yen je tučný čínsky policat, ktorý v komédii Enter the Fat Dragon bojuje s kung-fu podsvetím

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímka sa na internet dostane už v júli.

Snímka od Well Go USA je remakom rovnomenného filmu z roku 1978. V novej verzii Enter the Fat Dragon spoznáme detektíva menom Fallon Zhu (Donnie Yen). Počas svojej kariéry sa mu život obráti naruby, príde o ženu a z fit kung-fu majstra sa stane vypapaným policajtom.

Na žiadosť svojho bývalého kolegu a kamaráta si zoberie na starosť tajuplný prípad vraždy. Počas jej vyšetrovania bude mať možnosť získať späť svoju zašlú slávu, česť, ale aj manželku. 

Odporúčané
10 najlepších hollywoodskych komédií 21. storočia 10 najlepších hollywoodskych komédií 21. storočia 7. júna 2020, 15:36

Trailer pre snímku neobsahuje takmer žiadny dialóg či monológ, je len zmesou rýchlych prestrihov a záberov na postavy, ktoré sa medzi sebou bijú. V centre diania je postava Donnieho Yena,ktorá chce dolapiť zločincov. Enter the Fat Dragon označujú ako komédia, no počas traileru si nevšimneš nič vtipné. Snáď sa z toho nevykľuje podpriemerná nevtipná komédia s akciou pripomínajúcou béčkové akčné filmy z minulého storočia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia