Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti CCC.
4. júna 2020, 14:06
Čas čítania 0:35
Sponzorovaný obsah

Na golf v Báči alebo Fashion Week do Paríža. Šajmo ti ukáže, ako zladiť značkové tenisky s oblečením zo sekáča

MÓDA CCC
Uložiť Uložené

Náš moderátor Šajmo ťa naučí niekoľko tipov a trikov, ako sa obliecť za pár eur, keď chceš investovať viac do tenisiek.

 

Šajma si mnohí právom zafixovali aj ako moderátora, ktorý dbá na to, čo si oblečie. Občas síce možno niekoho prekvapí, jeho netradičný a svojský vkus však má svoje pravidlá. Teraz sa rozhodol ukázať niekoľko tipov a trikov, ktoré môžu osviežiť aj tvoj šatník. Každý veľmi dobre vie, že základom dobrého outfitu sú tenisky.

So Šajmom sme na jeho žiadosť navštívili predajňu CCC, kde si zavtipkoval na adresu Crocsov alebo formálnej obuvi, zo širokého výberu siahol radšej po klasike v podobe tradičného modelu od Reebok. Šajmo je zároveň veľkým fanúšikom secondhandov, jeden sme teda navštívili a on poskladal hneď niekoľko outfitov, ktoré môžu byť pre teba inšpiráciou. 

Nakoniec sa rozhodol pre klasiku, ako sám konštatuje, zažiaril by v golfovom areáli, ale aj na parížskom Fashion Weeku. Aby toho nebolo málo, ešte si našiel čas odpovedať niekoľkým fanúšikom, ktorým prezradil, koľko investuje do módy a či sú drahé trenky lepšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia