Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Mi-store.
18. mája 2020, 15:59
Čas čítania 2:00
Sponzorovaný obsah

K novým extrémne výkonným konkurentom vlajkových lodí od Xiaomi dostaneš úplne zadarmo aj smart náramok

TECH XIAOMI
Uložiť Uložené

Slovenský predajca Mi Store poteší zákazníkov výhodnou akciou, v rámci ktorej sa dostanú k náramku Mi Smart Band 4 úplne zadarmo.

Nielen od nových vlajkových lodí čínskej značky Xiaomi môžeš mať právom obrovské nároky. Aj ich konkurenti rovnakej značky totiž implementujú všetky funkcie, ktoré k pohodliu v živote potrebuješ, zároveň sú dizajnovými skvostmi s viac než ľudovou cenovkou.

Okrem toho teraz oficiálny predajca Mi Store Slovensko predstavuje aj špeciálnu akciu – ak si kúpiš niektorý z nových smartfónov Mi Note 10 Lite alebo Redmi Note 9, resp  Redmi Note 9 Pro, dostaneš úplne zadarmo aj smart náramok Mi Smart Band 4 ako darček. Športový náramok Xiaomi s farebným dotykovým AMOLED displejom a pokročilým systémom dohliadne na tvoje športové aktivity a motivuje ťa k ešte lepším výsledkom.

Táto špeciálna akcia platí len u oficiálneho distribútora, a to buď do 22. mája, alebo do vypredania zásob. A môžeš len hádať, čo bude skôr, preto odporúčame poponáhľať sa. 

Redmi Note 9

Už v poradí deviaty nástupca série Note od Xiaomi tentokrát prináša 6,53 “FHD + DotDisplej. Samozrejme, nezabudlo sa ani na základné doplnky ako je IR ovládanie, NFC, AUX jack a nabíjanie pomocou univerzálneho USB typ-C konektora. Redmi Note 9 je vybavený vysoko výkonným osemjadrovým procesorom s maximálnou taktovacou frekvenciou 2,0 GHz, s frekvenciou GPU 1 000 MHz, pre bezproblémový herný zážitok.

So 48MP hlavným fotoaparátom zachytíš všetky svoje obľúbené momenty. Širokouhlý objektív, makro objektív a objektív pre snímanie hĺbky ti zaistia najlepšie zábery bez ohľadu na scenériu, ktorú chceš zvečniť. Poradí si aj so zábermi, na ktorých chýba svetlo. 

Inovatívna veľkokapacitná batéria vydrží až 16 hodín nepretržitej navigácie alebo gamingu, pri prehrávaní hudby až skoro 150 hodín. Rýchle nabíjanie sa zastavilo na úrovni 18W. 

Redmi Note 9 EEA 3+ 64 vo farebných vyhotoveniach zelená a šedá za ľudovú cenu 209,00 €, Redmi Note 9 EEA 4+ 128 za 229,00 €. Úplne zadarmo k týmto trom prevedeniam dostaneš aj smart náramok Mi Smart Band 4.

K novým extrémne výkonným konkurentom vlajkových lodí od Xiaomi dostaneš úplne zadarmo aj smart náramok
Zdroj: Xiaomi

K novým extrémne výkonným konkurentom vlajkových lodí od Xiaomi dostaneš úplne zadarmo aj smart náramok
Zdroj: Xiaomi
Redmi Note 9 Pro

Redmi Note 9 Pro disponuje Quad fotoaparátom na úrovni vlajkových lodí. Hlavný fotoaparát s rozlíšením 64 MP bezchybne zachytáva vaše obľúbené okamihy a ultra širokouhlý objektív, makro objektív a snímač hĺbky zaistia, že získate najlepšie výsledky bez ohľadu na scénu, ktorú chcete zachytiť. Redmi Note 9 Pro podporuje nahrávanie 4K videa a prináša používateľom nové filmové režimy a video filtre.

Nič nie je viac upokojujúce ako vedomosť, že máš k dispozícii vysokokapacitnú batériu a ultra-rýchle nabíjanie na úrovni 30 W. Vďaka až 16 hodinám nepretržitej navigácie, 147 hodinám hudby a 13 hodinám herného času pri Redmi Note 9 Pro úplne zabudneš na obavy z nedostatku energie.

Bočný snímač odtlačkov robí odomknutie extrémne rýchlym. Senzor odtlačkov prstov namontovaný na boku a vypínač sú spojené do jedného ergonomického dizajnu. 

Redmi Note 9 Pro EEA 6+64 Šedý a Redmi Note 9 Pro EEA 6+128 Šedý kúpiš za 299,00 €, resp. 329,00 €. Úplne zadarmo k týmto trom prevedeniam dostaneš aj smart náramok Mi Smart Band 4.

 

K novým extrémne výkonným konkurentom vlajkových lodí od Xiaomi dostaneš úplne zadarmo aj smart náramok
Zdroj: Xiaomi
Mi Note 10 Lite

Nový Xiaomi Mi Note 10 Lite prináša nové fotoaparáty a oveľa kvalitnejší 3D AMOLED displej s veľkosťou 6,47". Procesor Qualcomm® Snapdragon™ 730G doručuje excelentný výkon pri všetkých denných úlohach a spolu s obrovskou 5260mAh batériou ťa prevedie kľudne aj 2 dňami používania bez nutnosti použitia nabíjačky.

Zaoblené 3D sklenené telo zabezpečuje, že telefón pôsobí v ruke luxusným dojmom a odolá škrabancom dlhšie. Samozrejmosťou je superrýchly snímač odtlačkov prsta uložený pod displejom.

Mi Note 10 Lite EEA 6+128 Fialový a Mi Note 10 Lite EEA 6+128 Čierny kúpiš za cenu 399,00 €. Úplne zadarmo k týmto trom prevedeniam dostaneš aj smart náramok Mi Smart Band 4.

K novým extrémne výkonným konkurentom vlajkových lodí od Xiaomi dostaneš úplne zadarmo aj smart náramok
Zdroj: Xiaomi
Domov
Zdieľať
Diskusia