Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2020, 17:38
Čas čítania 2:03
Dominik Vetrák

Natočenie Avatara 2, 3, 4 a 5 má dokopy stáť Disney miliardu dolárov. Prekoná režisér James Cameron rekordy Avengers: Endgame?

FILMY A SERIÁLY AVATAR: THE WAY OF WATER
Uložiť Uložené

James Cameron sa chystá namočiť Disney do gigantických produkcií.

Podľa portálu Deadline bude stáť natočenie Avatar 2, 3. 4 a 5 neuveriteľnú miliardu dolárov. Spoločne s nákladmi na distribúciu, propagáciu filmov a ďalšími položkami sa náklady môžu vyšplhať aj na 2,5-3 miliardy dolárov. Ako je to možné, sa dozvieš v našom článku o 10 najziskovejších filmoch roka 2019 a o tom, ako funguje hollywoodske účtovníctvo.

Odporúčané
Koľko v skutočnosti zarábajú hollywoodske filmy? Toto je 10 najziskovejších filmov roka 2019 Koľko v skutočnosti zarábajú hollywoodske filmy? Toto je 10 najziskovejších filmov roka 2019 11. mája 2020, 14:37

Disney naleje do Avatarov roky pred ich premiérou stovky miliónov dolárov. Už nie je rok 2009, diváci nie sú 3D obrazom tak ohúrení a Avatar bude musieť priniesť opäť niečo revolučné, aby v kinách zarobil dostatočne veľa peňazí na to, aby nebol pre Disney stratovým projektom.

Domov
Zdieľať
Diskusia