Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Pilsner Urquell.
30. apríla 2020, 18:20
Čas čítania 0:56
Sponzorovaný obsah

Nevieš sa dočkať, keď otvoria tvoj obľúbený podnik? Môžeš ho podporiť, aby to dovtedy prežil

GASTRO GASTROPRIEMYSEL
Uložiť Uložené

Zapoj sa do iniciatívy #PodporSvojPub.

 

Viac ako 90% gastro prevádzok na Slovensku je už štvrtý týždeň odrezaných od veľkej časti svojich zákazníkov. Ak máš svoju obľúbenú kaviareň či pub a už sa nevieš dočkať dňa, keď ich budeš môcť opäť navštíviť, možno by si mohol pre nich spraviť niečo už teraz.  

Práve iniciatíva #PodporSvojPub prichádza so sympatickým projektom, v ktorom spojili sily Slovenské združenie výrobcov piva a sladu s ďalšími výrobcami či dodávateľmi pre gastro sektor.

Ak aj tebe, podobne ako nám, chýba dokonale načapovaná hladinka Pilsner Urquell od Mastra Bartendera, určite sa neváhaj zapojiť. Práve Pilsner Urquell sa snaží týmto spôsobom podporiť všetky zatvorené prevádzky, ale aj tých najlepších výčapníkov, ktorí sa kvôli pandémii ocitli doma. Okamžite, keď sa situácia stabilizuje a budeme môcť vybehnúť na terasy, si ju budeš môcť užiť s bohatou penou a kamošmi. Zároveň podporíš svoj obľúbený podnik v čase, kedy to najviac potrebuje.  

Ako to celé funguje? 

Na stránke podporsvojpub.sk sa firmy a podniky poskytujúce gastro služby na Slovensku, ktoré potrebujú pomoc, najprv bezplatne zaregistrujú, aby sa zobrazili v zozname podnikov, ktoré môžeš priamo podporiť. Spravíš tak online, kúpou poukazu v hodnote 5 €, 10 €, 20 €, 35 € či 50 €. Hneď ako podnik otvorí, budeš ho tam môcť využiť, no peniaze z neho mu poputujú hneď, ako ho kúpiš.  

Petra Sečkarová - Víťazka Pilsner Urquell Master Bartender 2016, U Holuba
Petra Sečkarová - Víťazka Pilsner Urquell Master Bartender 2016, U Holuba Zdroj: Pilsner Urquell
Len za pár dní, odkedy iniciatívu spustili, sa zaregistrovalo vyše 300 prevádzok a ďalšie budú pribúdať. V zozname je možno aj tvoj obľúbený podnik, preto by si nemal premeškať možnosť pomôcť mu už dnes. 

Domov
Zdieľať
Diskusia