Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2020, 12:27
Čas čítania 0:55
Dominik Vetrák

Netflix si počas koronavírusovej krízy polepšil o takmer 16 miliónov predplatiteľov. Má väčšiu hodnotu ako Disney

FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Netflix pridal za prvý štvrťrok 2020 neuveriteľný počet predplatiteľov.

Po utorňajšom zverejnení hospodárskych výsledkov za posledný štvrťrok sme sa dozvedeli, že si Netflix polepšil o 15,8 milióna predplatiteľov. Je to o 7 miliónov viac, než koľko spoločnosť minulý rok predpokladala. Môže za to hlavne koronavírus a jeho následky, po ktorých veľká časť populácie zostáva doma a má zrazu veľa voľného času.

Na Netflixe sú desiatky úžasných seriálov a filmov a spoločnosť na mesačnej báze pridáva ďalšie skvelo vyzerajúce projekty. Nájdeš tam zástupcov z každého žánru. Každý z nás zrejme pozerá hneď niekoľko seriálov, a preto je najvyšší čas, aby im za to ľudia aj začali platiť. CEO Netflixu sa však neraduje. 

Odporúčané
Od týchto 10 skvelých seriálov na Netflixe sa nepohneš od rána do večera Od týchto 10 skvelých seriálov na Netflixe sa nepohneš od rána do večera 29. marca 2020, 16:48


Reed Hastings namiesto toho poukázal na to, že koniec krízy je v nedohľadne a bez vakcíny netušíme, aká neistá je vlastne budúcnosť. Jedinou istotou je podľa neho evidentná strata na ľudských životoch, ľudia bez práce a zmarené životy. 

Netflix očakáva, že nárast nových predplatiteľov v najbližších mesiacoch poklesne, keďže ľudia začnú chodiť do práce. Streamovacia sieť však bude aj naďalej najväčším sprostredkovateľom nového obsahu, keďže natáčania ostatných médií sa skončili ešte v marci a kiná budú minimálne do leta uzatvorené. Našťastie v Netflixe, majú hotových hneď niekoľko filmov a seriálov, ktoré budú v najbližších mesiacoch vypúšťať.

Na záver tu máme jednu zaujímavosť. Akcie Netflixu sa dostali takú úroveň, že hodnota firmy je väčšia ako Disney. Hodnota Netflixu na trhu je 187,3 miliárd dolárov, zatiaľ čo hodnota Disney je momentálne 186,6 miliardy dolárov.

Domov
Zdieľať
Diskusia