Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2020, 7:35
Čas čítania 1:14
Vl Mi

Call of Duty Warzone zaplavili cheateri a vyhrávajú hry. Problémom je, že ich hráči nevedia poriadne nahlásiť

TECH CALL OF DUTY
Uložiť Uložené

Hru hrajú milióny hráčov po celom svete.

Call of Duty Warzone je nový battle royale, ktorý sa momentálne teší obrovskej popularite. Hru hrajú milióny hráčov po celom svete a neraz sa ti stane, že musíš pár minút počkať, pokiaľ sa ti zapne hra. Dôvodom je, že je naraz pripojených veľa ľudí a servery sú jednoducho preplnené.

150 hráčov na jednej mape bojuje o víťazstvo, vyhrať môže len jeden tím. O tom, aké je náročne vyhrať hru, sme písali nedávno v našej recenzii, určite si ju prečítaj.

Odporúčané
Recenzia: Call of Duty Warzone je úžasný battle royale, v ktorom musíš použiť aj mozog, aby si vyhral Recenzia: Call of Duty Warzone je úžasný battle royale, v ktorom musíš použiť aj mozog, aby si vyhral 21. marca 2020, 12:04

Niektorým sa však nechce poctivo dopracovať k víťazstvu a vyberajú si tú jednoduchšiu cestu. S cheatmi. A podvodníkov nie je ani zďaleka málo, hráči sa sťažujú naprieč celým internetom.

Domov
Zdieľať
Diskusia