Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2020, 16:54
Čas čítania 0:24
Vl Mi

Slovensko zriadilo permanentný krízový štáb. Chceme tak zosúladiť procesy medzi jednotlivými rezortmi, povedal premiér Matovič

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Členmi sú experti na zdravotníctvo, Peter Škodný, Robert Mistrík, Peter Visolajský a Vladimír Krčméry.

Slovensko zriadilo permanentný krízový štáb. Chceme tak zosúladiť procesy medzi jednotlivými rezortmi, povedal premiér Igor Matovič. Jeho členmi sú Peter Škodný, Robert Mistrík, Peter Visolajský a Vladimír Krčméry.

Odporúčané
20-ročný Kičura mladší vlastní okrem dvoch nových bytov v bratislavskom centre aj chatu na Devíne 20-ročný Kičura mladší vlastní okrem dvoch nových bytov v bratislavskom centre aj chatu na Devíne 23. marca 2020, 14:36

„Som rád, že páni prijali pozvanie do permanentného krízového štábu,“ dodal premiér. Vďaka permanentnému krízovému štábu chce Matovič mať všetky informácie na jednom mieste a v konečnom dôsledku tak pomôcť ľuďom. 

Chcú spraviť aj poriadok v informovaní o počte nakazených. Ako to však ale bude vyzerať nespresnil, stále o spôsobe informovania rokujú. Naznačil, že počty nových nakazených chcú zverejňovať každý deň v rovnakom čase, pravdepodobne na druhý deň ráno, resp. ešte večer v ten deň. 

Domov
Zdieľať
Diskusia