Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2020, 8:43
Čas čítania 0:59
Viktor Kniš

Unikla nahrávka medzi Kanyem Westom a Taylor Swift. Kto celé roky klamal?

OSOBNOSTI KANYE WEST TAYLOR SWIFT
Uložiť Uložené

Dvojica slávnych hudobníkov sa do konfliktu dostala ešte pred niekoľkými rokmi. Teraz sme sa dočkali nahrávky, ktorá veľa vysvetľuje.

Taylor Swift a Kanye West majú bohatú spoločnú históriu, spája sa však hlavne s negatívnymi udalosťami. Raper ju počas kariéry zosmiešnil hneď niekoľkokrát a okrem scénky na odovzdávaní cien VMA jej poslal odkaz aj na jednej zo svojich skladieb: „So it says 'To all my Southside niggas that know me best/I feel like Taylor Swift might owe me sex, I made that bitch famous.“

Keď pesnička v roku 2016 vyšla, Taylor Swift vydala oficiálne stanovisko, v ktorom Kanyeho kritizovala a nazvala ho človekom, ktorý neznesie predstavu, že by akákoľvek žena bola lepšia, ako on. Neskôr Kanyeho manželka Kim Kardashian na Snapchate zverejnila časť telefonátu, v ktorom Yeezus telefonuje so speváčkou a oznamuje jej, že napísal tento text a chystá sa ho vydať. Dnes už vieme, že jej nepovedal celú pravdu, ale len približne polovicu, resp. dve tretiny.

Domov
Zdieľať
Diskusia