Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. marca 2020, 14:21
Čas čítania 0:34
Daniel Mikolášik

Slovenka si objednala respirátory za 140 eur. Stala sa obeťou podvodu, toto jej poslali

NEWS PODVOD
Uložiť Uložené

Martina sa nechala nachytať, prišla kvôli tomu o 140 €.

Hoci na Slovensku stále platí núdzový stav, podvodníci sa nezastavia ani pred pandémiou. Slovenka Martina sa na Facebooku podelila s nepríjemnosťou, ktorá ju postihla aj napriek kritickým dňom, ktorým ľudia musia čeliť. Martina si totiž v súvislosti so stále šíriacim sa koronavírusom objednala niekoľko respirátorov v hodnote 140 €.

Odporúčané
Ľudia šijú rúška, vešajú ich pred domy a ponúkajú ich susedom zadarmo. Niektoré sa minuli do hodiny Ľudia šijú rúška, vešajú ich pred domy a ponúkajú ich susedom zadarmo. Niektoré sa minuli do hodiny 19. marca 2020, 6:42

Očividne sa však stala obeťou podvodu. Namiesto ochranných doplnkov jej totiž poslali červenú nádobu na desiatu, ktorá bola úplne prázdna„Aby ste vedeli, akí sme my Slováci. Tak toto mali byt respirátory za 140 eur a toto bolo v obálke. Slečna, neželám vám nič zlé, ale na karmu verím,“ napísala Martina v odkaze pre podvodníčku, ktorá jej zásielku odoslala.

Nie je to však jediný prípad. Keďže príspevok si získal 2600 lajkov a viac ako 300 komentárov, mnohí používatelia reagovali, že sa im stali podobné situácie. Komentujúca Andrea tvrdí, že si zas objednala rúška a namiesto nich jej prišli použité štuple do uší. Ďalší Martine odporúčajú, aby šla na políciu.

Domov
Zdieľať
Diskusia