Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. marca 2020, 14:40
Čas čítania 3:40
Jakub Paulík

Týchto 10 seriálových hitov na HBO oživí tvoje všedné dni v domácej izolácii

Týchto 10 seriálových hitov na HBO oživí tvoje všedné dni v domácej izolácii
Zdroj: Hulu
FILMY A SERIÁLY HBO KORONAVÍRUS SLOVENSKO NAJLEPŠIE SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ktorému overenému seriálu dáš šancu?

Kto môže, zostáva v súčasnej dobe radšej doma, z čoho plynie obrovské množstvo voľného času. Nikdy ho však nebude toľko, aby sme ho mohli míňať na nekvalitné seriály. Preto k tebe prichádzame s desiatkou overených hitov dostupných na HBO. Niektoré si už zrejme videl, no pri ďalších kvalitných a kultových projektoch máš pravdepodobne ešte resty.


Vyskúšaj HBO GO na 7 dní bezplatne.


Odporúčané
5 skvelých filmov o šírení vírusov, nákaze a nezvládnuteľnej panike 5 skvelých filmov o šírení vírusov, nákaze a nezvládnuteľnej panike 14. marca 2020, 12:03

Watchmen

V roku 2009 si nadšenci komiksoviek pochutili na snímke Watchmen od Zacka Snydera a približne 10 rokov na to sa dočkali aj seriálu. V ňom sú hrdinovia v maskách postavení mimo zákon. Kolega z redakcie Dominik vo svojej recenzii seriálu udelil vynikajúcich 9,5/10 a Watchmen označil za najlepší seriál roku 2019. Výkony hercov považuje za špičkové a unikátny príbeh by ťa mal podľa jeho názoru vtiahnuť už od úvodných epizód.

Domov
Zdieľať
Diskusia