Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2020, 11:17
Čas čítania 0:33
Daniel Mikolášik

Aktualizované: V Košiciach evakuovali Aupark, v budove odpadol starší muž. Koronavírus nepotvrdili

NEWS KOŠICE
Uložiť Uložené

Zistilo sa, že nejde o prípad koronavírusu.

Obchodné centrum Aupark v Košiciach museli dnes dopoludnia uzatvoriť. Ľudí z budovy na Námestí osloboditeľov aktuálne evakuujú. Na mieste zasahujú všetky záchranné zložky. Informuje o tom portál Košice Dnes.

Nákupné centrum bude zatvorené celý víkend až do pondelka. Podľa zdroja portálu priamo z miesta v lekárni údajne odpadla staršia osoba. Doposiaľ však nie je jasné, či má prípad nejakú súvislosť s novým koronavírusom spôsobujúcim ochorenie s označením COVID-19.

Aktualizácia 11:33

„Sedemdesiatdvaročnému mužovi prišlo dnes dopoludnia v jednom z nákupných centier v Košiciach nevoľno, na miesto boli okamžite vyslané všetky záchranné zložky. Muža si prevzali pracovníci rýchlej zdravotnej pomoci (RZP), ktorí podľa príznakov podozrenie na COVID-19 nepotvrdili,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Košiciach Lenka Ivanová.

Vedenie nákupného centra aj napriek tomu rozhodlo o jeho evakuácii. „Evakuácia nebola vykonaná na pokyn PZ,“ spresnila Ivanová.

V Košiciach evakuujú Aupark, v budove mala odpadnúť staršia osoba
Zdroj: Ilustračná foto: TASR/František Iván

Domov
Zdieľať
Diskusia