Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
10. marca 2020, 15:23
Čas čítania 0:32
Viktor Kniš

Eminem sa opíja do nemoty, užíva si jatky a rapuje tak rýchlo, že mu odpadli ústa. V klipe hosťujú Mike Tyson a Dr. Dre

HUDBA EMINEM
Uložiť Uložené

Veterán z Detroitu stále veľmi dobre vie, ako na to.

Eminemov zatiaľ posledný album Music To Be Murdered By sa teší úspechu aj u väčšiny kritikov, fanúšikovia však mali dôvod na radosť aj bez odborných názorov. Veterán z Detroitu vytvoril tento projekt, aby reagoval na aktuálnu situáciu v krajine, keďže aj on je známym kritikom vlády Donalda Trumpa. 

Jednou z najpočúvanejších skladieb sa stala Godzilla, a to hneď z niekoľkých dôvodov. Zásadná je aj prítomnosť Juice WRLDa, ktorý zomrel tesne pred vydaním albumu a taktiež Eminemova sloha, ktorou prekonal svoj doterajší rekord v rýchlosti rapovania. Nový svetový rekord teda hovorí o pomere 229 slov za 30 sekúnd.

47-ročný Eminem teraz vydáva aj oficiálny videoklip, ktorý je minimálne rovnako bláznivý ako samotný track. Raper sa v ňom opíja do nemoty, vracia lego a užíva si jatky. Zároveň v ňom máme možnosť vidieť aj dve zásadné legendy – Mika Tysona a Dr. Dreho. 

Odporúčané
229 slov za 30 sekúnd. Eminem má na konte nový svetový rekord 229 slov za 30 sekúnd. Eminem má na konte nový svetový rekord 24. januára 2020, 14:54
Domov
Zdieľať
Diskusia