Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Dominik Vetrák
28. februára 2020, 14:03
Čas čítania 0:42

Braveheart dostáva pokračovanie. Robert The Bruce bojuje v krvavom traileri za slobodu Škótska

Kategória:
Filmy a Seriály
Uložiť Uložené

V apríli sa do kín dostane neoficiálne pokračovanie Braveheart s názvom Robert the Bruce. Sleduj nový trailer.

Angus Macfadyen si v roku 1995 zahral historickú postavu Roberta the Bruce (Róbert I.) vo vynikajúcom Braveheart s Melom Gibsonom. Po 25 rokoch sa vracia do rovnakej roly, aby po smrti Williama Wallacea ďalej bojoval za nezávislosť Škótska a slobodu jeho ľudí. Na začiatku filmu je však po súboji zranený a na pokraji smrti. Ujme sa ho chudobná škótska rodina, ktorá ho vylieči a ukrýva, čím riskuje svoje životy. Následne sa pokúsia naštartovať ďalšiu revolúciu. 

Trailer láka na stredoveké bitky, strety mečov a dobývanie pevností či usadlostí. Okrem toho nás ale nenadchol. Film nedostal veľký rozpočet a nepracovali na ňom zďaleka takí talentovaní ľudia ako na Braveheart. Na režisérsku stoličku zasadol Richard Gray. Od neho môžeš poznať napríklad Summer Coda, The Lookalike či Sugar Mountain, no nenatočil viac než priemerné filmy.

Domov
Zdieľať
Diskusia