Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2020, 16:55
Čas čítania 0:56
Vl Mi

Striptérka počas odvážneho vystúpenia spadla z niekoľkometrovej výšky. Vybila si zuby, čaká ju operácia čeľuste

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Aj napriek hrozivo vyzerajúcemu pádu pokračovala v tanci ďalej.

V USA je striptíz celkom populárny a mnohí tento druh tanca vnímajú ako umenie. Tanečnica totiž musí tvrdo trénovať a niektoré čísla nie sú ani zďaleka také jednoduché, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať.

Striptérka, ktorá vystupuje pod menom Genea Sky, patrí medzi tie odvážnejšie tanečnice. Jej vystúpenia sú známe tým, že sa nebojí výšok – tancuje okolo tyče aj niekoľko metrov nad zemou. V nedávnej šou ale nešlo všetko tak, ako si predstavovala.

Počas vystúpenia v Dallase spadla z niekoľkometrovej výšky priamo na zem. Aj napriek hrozivo vyzerajúcemu pádu však ďalej pokračovala vo vystúpení, ako by sa nič nestalo.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @genea_sky,

Opak bol pravdou, napokon skončila v nemocnici. Tanečnica je aktívna na Instagrame, kde ju sleduje takmer 200 000 ľudí. Pod fotku z nemocnice napísala, že si pri páde vybila pár zubov a zlomila čeľusť. Vyvrtla si dokonca aj členok, čaká ju operácia. 

Pod fotografiu jej napísalo už vyše 5 300 ľudí, mnohí jej prajú skoré uzdravenie. „Nevedela som si ani predstaviť, koľko ľudí bude stáť pri mne a pomôže mi prestať myslieť negatívne,“ napísala.

Odporúčané
Najskôr natočil video, že jeho priateľka zomrela, neskôr tvrdil, že to len predstierali. Youtuber teraz čelí polícii Najskôr natočil video, že jeho priateľka zomrela, neskôr tvrdil, že to len predstierali. Youtuber teraz čelí polícii 28. januára 2020, 6:55

Na stránke GoFundMe je žiadosť o vyzbieranie 33-tisíc amerických dolárov, no okrem tej skutočnej sa snaží na nešťastí tanečnice niekto profitovať a vytvoril falošnú zbierku. Genea na Instagrame upozornila ľudí, aby si dali pozor, ak plánujú prispieť.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @genea_sky,

Domov
Zdieľať
Diskusia