Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti e-q.sk.
18. decembra 2019, 18:40
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Prečo ho nosí Vlado Kobielsky z Oteckov aj futbalista Vlado Weiss? Týmto krytom spríjemníš deťom z domova nielen Vianoce

TECH
Uložiť Uložené

Kúpou krytu daruješ peniaze deťom z detského domova v Bernolákove.

Aj tieto Vianoce priniesli záplavu kampaní a nákupov s dobročinným rozmerom. Každá z nich na seba upozorňuje iným spôsobom. Tým najlepším sa darí vyzbierať veľké množstvo reakcií aj peňazí. 

Určite poznáš svetové charitatívne kampane, akými boli Movember (upozorňujúci na prevenciu rakoviny) či Ice Buckett Challange (so zámerom zvýšiť povedomie o skleróze). Táto kúpa síce neobletí svet,  no jej dopad je tiež pozitívny. Ak chceš praktický darček pre blízkeho, alebo len potešiť seba, máme pre teba tip na produkt, ktorým spríjemníš sviatky deťom v detskom domove v Bernolákove. 

Lajky Vianoce v detskom domove nezlepšia. Tento kryt áno
Lajky Vianoce v detskom domove nezlepšia. Tento kryt áno Zdroj: Unsplash

Neobyčajný kryt

To, že si spravil dobrý skutok bude vidieť každý, vďaka výraznému krytu na telefóne. Jeho dizajn symbolizuje hračku, ktorú poznajú všetky deti. Potlač macka je nanesená na obal pri vysokej teplote, čo zaručí, že sa len tak ľahko neošúcha. Nemusí sa zaň hanbiť ani dospelý. Ak sa ťa niekto spýta, prečo ho nosíš, máš jedinečnú možnosť pochváliť sa, že si prispel na dobrú vec. Presne to je cieľom obchodu e-q.sk, ktorý chce takto rozšíriť záujem o deti z detského domova. Časť z jeho ceny poputuje deťom do domova Nádej v Bernolákove

Základný kryt (standart edition) môžeš kúpiť za 19.99 €, z tvojej kúpy pôjde na spríjemnenie sviatkov deťom 4 € z tvojej kúpy. V prípade, ak si vyberieš kryt premium za 39 €, z tvojej kúpy pôjde domovu Nádej až 20 €. Ak chceš domov podporiť ešte väčšou sumou, môžeš si kúpiť aj verziu gold (gold Edition) za 49.99 €, z čoho pôjde domovu až 29 €.

Lajky im Vianoce nezlepšia. Tento kryt áno
Lajky im Vianoce nezlepšia. Tento kryt áno Zdroj: Nuvo

Túto myšlienku podporili aj influenceri, napríklad zápasník Gábor Boráros, futbalista Vlado Weiss či herec Vlado Kobielsky.

Dobrú vec môžeš podporiť aj ty, tento kryt na teba čaká na sklade v obchode s mobilným príslušenstvom e-q.sk

Domov
Zdieľať
Diskusia