Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
5. decembra 2019, 19:26
Čas čítania 0:36

Zraneného jeleňa kopali, až kým nezomrel. Vyše 500-tisíc ľudí žiada stíhanie páchateľov

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené

S videom týraného zvieraťa sa stihli pochváliť na Snapchate.

Dvojica Američanov menom Alex a Cody v lesoch Pennsylvánie podľa videa, ktoré zdieľali na Snapchate, so smiechom na perách utýrali k smrti zraneného jeleňa. Následne mali zviera pripraviť o jeden z parohov a stiahnuť ho z kože.

Napriek zverejneným záberom nebol ani jeden z nich doposiaľ obvinení. Proti zvráteným agresorom preto začali spisovať  petíciu, informuje Daily Mail.

Petíciou žiadajú, aby bola dvojica mužov odsúdená najvyšším možným trestom. Doposiaľ ju podpísalo už viac než 500-tisíc ľudí. Ďalšie vyjadrenia podpory petícii pribúdajú každú minútu.

4. decembra 2019, 10:26 Čas čítania 0:00 Začal sa najväčší festival zabíjania zvierat. Na poslednom ročníku ich bolo obetovaných 200 000 Začal sa najväčší festival zabíjania zvierat. Na poslednom ročníku ich bolo obetovaných 200 000

Za správanie chlapcov sa mimoriadne hanbia aj mnohí poľovníci. Tí pre nich okrem trestu odňatia slobody žiadajú aj doživotný zákaz na lovenie zvierat (za čo vznikla aj samostatná petícia).

Poľovníkom podľa vlastných slov takýmto konaním robia skutočne zlé meno, s čím sa nedá nesúhlasiť. Údajne by malo ísť o dvojicu neplnoletých mužov. V petícii za stíhanie jej autor totiž píše o tom, že dvojica aktérov vraj chodí na strednú školu v Brookvile.

Domov
Zdieľať
Diskusia