Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2019, 22:10
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

Vodič v Drive Thru zatrúbil na okoloidúcu ženu. Oľutoval to vo chvíli, keď vystúpil jej frajer, prišiel k jeho autu a vynadal mu

NEWS VIDEO
Uložiť Uložené

Zjavne nečakal, že slečna je v mekáči sama.

V austrálskom predmestí Ellenbrook zachytila kamera na palubnej doske zvláštnu situáciu. Z auta vystúpi mladá žena, ktorá sa prejde pomedzi ostatné autá. Jeden zo šoférov na ňu opakovane zatrúbi, podľa videa sa zdá, že na ňu aj niečo zakričí z okna, pretože sa mu za nechcené poznámky a trúbenie odvďačí vulgárnym gestom. Sotva sa na neho pozrie. Aby toho nebolo málo, keď slečna zmizne z dohľadu, z jej auta vystúpi statný mladík, ktorý je zjavne jej priateľom. Zamieri si to rovno k „lichotníkovi,“ ktorý trúbenie čoskoro oľutuje.

Otvoril dvere a vynadal mu

Nahnevaný priateľ prejde k šoférovi a zo strany spolusediaceho si otvorí dvere. Zdá sa, že vodiča udrie a potom mu ešte nadáva, napokon s hnevom zabuchne dvere a vráti sa do svojho auta. 

Odporúčané
Za pískanie po ženách či mužoch na ulici ťa vo Francúzsku čaká pokuta až do 750 eur. Nový zákon chce, aby sa ľudia cítili bezpečnejšie Za pískanie po ženách či mužoch na ulici ťa vo Francúzsku čaká pokuta až do 750 eur. Nový zákon chce, aby sa ľudia cítili bezpečnejšie 25. mája 2018, 18:17

V druhej časti videa stojí spomínaný párik už v rade do McDonald's Drive Thru. Slečna si vystúpi s telefónom v ruke, jej priateľ si to napokon strihne cez kríky a obrubník. Nie je jasné, či sa dvojica pohádala, alebo sa len snažia predbehnúť.

Domov
Zdieľať
Diskusia