Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2019, 7:33
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Auto sa prepadlo do cesty, v ktorej sa zrazu vytvorila obrovská jama

NEWS AUTONEHODA
Uložiť Uložené

Nehoda si našťastie nevyžiadala žiadne vážne zranenia.

34-ročná Vanessa Cavagnolli išla na svojom aute niekoľko metrov za veľkým nákladiakom. Krátko po tom, ako prešiel po istej časti cesty, sa na mieste vytvorila široká jama. Vodička na vzniknutú situáciu nestihla zareagovať, a tak sa s autom doslova prepadla pod zem, následkom čoho si zlomila nos. Udalosť sa odohrala v brazílskom meste Flores da Cunha.

Odporúčané
Zdolali sme vyše 9 000 kilometrov dlhú Transsibírsku magistrálu, najdlhšiu železničnú trať na Zemi (Časť 1) Zdolali sme vyše 9 000 kilometrov dlhú Transsibírsku magistrálu, najdlhšiu železničnú trať na Zemi (Časť 1) 8. novembra 2019, 10:09

Ako informuje Daily Mail, vo vozidle sedela 34-ročná žena spoločne so svojou 12-ročnou dcérou. Ani jedna z nich nebola vážne zranená. Krátko po páde do jamy sa vodička s dcérou pokúšali dostať von zo svojho auta. „Z ničoho nič spadla cesta. Potom sme otvorili dvere auta a pokúsili sme sa dostať von. Na miesto prišiel muž, ktorý nám pomohol,povedala o incidente Cavagnolli. 

Časť cesty, na ktorej prišlo k nehode, sa nachádza pod miestnou kanalizáciou. Zapadnuté auto na mieste prerazilo niekoľko potrubí, a tak bola časť obyvateľov dočasne odpojená od vody. Povrch danej cesty je približne 50 rokov starý a kolaps mohol podľa úradov nastať z dôvodu hmotnosti nákladného vozidla, ktoré sa nachádzalo pred zranenou vodičkou.

Domov
Zdieľať
Diskusia