Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2019, 20:34
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish expanduje, chce osloviť aj najmenších. Kým nerozumejú jej hudbe, môžu aspoň vyzerať ako ona

MÓDA BILLIE EILISH DETI MERCH
Uložiť Uložené

Billie Eilish vydáva veľkú kolekciu merchu pre malé deti a pridáva aj emotívne promo video.

Billie Eilish sa po konci turné na chvíľu s novinkami okolo hudby odmlčala, pomaly však opäť nabieha na svoj vlastný veľmi dobre rozbehnutý vlak. Nedávno vydala spevácku novinku a teraz poteší aj svojich najmenších fanúšikov, ktorí ešte jej hudbu nevnímajú plnohodnotne. Rozhodla sa totiž v spolupráci so svojou vlastnou kreatívnou značkou blohsh vytvoriť kolekciu určenú už pre batoľatá, ale aj pre škôlkarov. 

Odporúčané
Billie Eilish rozdáva lístky zadarmo pre tých, ktorí sa angažujú v ekologických aktivitách Billie Eilish rozdáva lístky zadarmo pre tých, ktorí sa angažujú v ekologických aktivitách 9. novembra 2019, 12:10

Súčasťou tohto projektu bolo aj veľké fotenie, v rámci ktorého spontánne vzniklo emotívne video, kde sa Billie s deťmi hrá a oni si užívajú jej prítomnosť. A to aj napriek tomu, že si, pravdepodobne neuvedomujú, s kým majú tú česť.

Samozrejme, v súvislosti s tým, že idú Vianoce, je vydávanie špeciálnej kolekcie merchu pochopiteľný krok. Na svoje si prídu aj mamičky-fanúšičky a zároveň to môže byť pre niekoho ideálny tip na darček. Objednať si ho môžeš na oficiálnej stránke za relatívne prijateľné ceny, resp. veľmi porovnateľné s tým, čo zaplatíš za bežný dospelácky merch na Slovensku. 

Billie čaká v budúcom roku obrovské turné, len v prvom polroku odohrá skoro 50 koncertov na vypredaných štadiónoch. Následne by sme sa mali dočkať ďalšieho albumu, momentálne však ešte nič nie je isté. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa blōhsh (@blohsh),

Domov
Zdieľať
Diskusia