Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2019, 19:05
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Taylor Swift, Idris Elba a iné hollywoodske hviezdy sú CGI mačky. Muzikál s divnými kostýmami je kontroverzný aj v novom traileri

FILMY A SERIÁLY CATS
Uložiť Uložené

Muzikál Cats s hviezdne nabitým obsadením láka divákov novým trailerom.

Remake muzikálu Cats sa dá opísať ideálne asi jediným slovom: bizarný. Skutočne nevieme, čo od neho vlastne máme čakať. Nový trailer odhaľuje zase raz viac zo sveta postáv, pričom sa sústreďuje na malé, nenápadné scénky, a tak si stále neviem utvoriť širší obraz. Neprezentujú sa ani skladby, čo je na muzikál dosť divné. Hodnotenia si však necháme až na premiéru. Jedno je isté, tie kostýmy a CGI vôbec nevyzerajú prirodzene a obávame sa, že budú vytrhávať diváka z pozerania. 

V obsadení Cats nájdeš okrem Taylor Swift aj hercov a hviezdy, ako James Corden, Jennifer Hudson, Idris Elba, Judi Dench, Rebel Wilson či Ian McKellen, známy pre svetové publikum najmä vďaka postave Gandalfa z trilógie Pán prsteňov. Film režíruje overený Tom Hooper a scenár napísal Lee Hall, stojaci za novinkou Rocketman. Hooper má za Kráľovu reč Oscara, pričom natočil aj Danish Girl a skúsenosti má aj s muzikálmi. Ako režisér vytvoril Les Misérables. Slovenská a česká premiéra Cats je plánovaná na 9. januára (leden) budúceho roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia