Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2019 o 14:39
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Spievajú v kúpeľni, špárajú sa v nose a ovoniavajú spodné prádlo. Čo robia podľa Naked Bananas ľudia, keď sú sami?

REFRESHER NAKED BANANAS
Uložiť Uložené

Naked Bananas sa tentokrát odviazali v súvislosti s veľmi špecifickou témou.

Naked Bananas majú za sebou veľmi úspešný rok 2019 a aj v jeho závere sa im darí za krátku dobu zbierať rekordné views. Tentokrát si vybral tému, s ktorou sa dokáže stotožniť úplne každý z nás. Zhodneme sa, že väčšina ľudí minimálne trochu mení správanie, keď je osamote a robíme aj veci, ktoré by sme v spoločnosti iných nerobili. A to ani pri tých, ktorým naozaj veríme.

Slovenskí youtuberi zmapovali, čo robia ľudia, keď ich nikto nevidí. Samozrejmosťou je špáranie sa v nose či spievanie v sprche, podľa Naked Bananas je bežné, že sa ľudia prehnane obzerajú v zrkadle a skúšajú si tak baliace frázy, prípade čuchajú spodné prádlo. Chalani už tradične scénky vyhrotili hereckými výkonmi, a tak je ich nové video absolútnou zárukou zábavy. 

Nájdu sa v ňom aj tí, ktorí sa predvádzajú bez trička a napínajú svaly, prípadne bitkári prevádzajúci údery do vzduchu. Viac už ale v samotnom videu, ktorého autenticitu v potvrdili aj diskutujúci v komentároch. 

Odporúčané
Naked Bananas ukazujú, ako zháňajú byt vagoši. Prichádzajú na kradnutom bicykli, vyjednávajú a kradnú hliník Naked Bananas ukazujú, ako zháňajú byt vagoši. Prichádzajú na kradnutom bicykli, vyjednávajú a kradnú hliník 16. októbra 2019 o 23:22
Domov
Zdieľať
Diskusia