Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. novembra 2019, 9:49
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Braňo Mojsej unáša barmanov a odváža ich na odvykačku od alkoholu, núti ich čapovať nealkoholické nápoje

HUDBA BRAŇO MOJSEJ
Uložiť Uložené

Braňo opäť využil v hudbe príležitosť, aby odprezentoval myšlienku problematiky alkoholizmu.

Braňo Mojsej sa netají tým, že má za sebou ťažkú cestu alkoholika a prešiel si všetkým, čo sa závislému človeku môže stať. Je to už niekoľko mesiacov, čo rozbehol vlastnú kliniku pomáhajúcu ľuďom s rôznymi závislosťami, zároveň využíva na propagáciu boja proti tejto problematike aj svoju tvorbu. Tentokrát sa spojil s kapelou Ja ty a Rolo, ktorá už má na konte jeden úspešný miliónový hit – paródiu na Eda Sheerana.

Výsledkom je skladba Nealkoholik, ktorá ma podľa samotných autorov poukazovať na problematiku toho, že sú v dnešnej dobe krčmári, resp. barmani ochotní naliať aj mladým ľuďom, ktorí ešte nemajú 18 rokov. 

Okrem textu myšlienku podčiarkuje aj videoklip, v ktorom Braňo s komplicmi unáša zamestnancov podniku a odváža ich do známej slovenskej liečebne, kde musia čapovať nealkoholické nápoje. Mojsej sa netají tým, že jeho cieľom je čo najviac rozvíriť diskusiu na tému alkoholizmu, a tak je veľmi pravdepodobné, že sa dočkáme aj ďalších podobných skladieb. 

Odporúčané
Braňo Mojsej odmieta alkohol v novom videoklipe. Dal by si radšej teba  Braňo Mojsej odmieta alkohol v novom videoklipe. Dal by si radšej teba 10. mája 2019, 14:36
Domov
Zdieľať
Diskusia