Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. novembra 2019, 8:04
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

James Dean si 64 rokov po svojej smrti zahrá vo filme vďaka CGI

FILMY A SERIÁLY POČÍTAČOVÉ TRIKY (CGI, VFX, VIZUÁLNE EFEKTY)
Uložiť Uložené

Moderné technológie dokážu divy.

James Dean (Rebel Without a Cause, East of Eden) sa 64 rokov po svojej smrti ukáže opäť vo filme. Mladý herec zomrel ako 24-ročný pri nešťastnej autonehode, ale tvorcovia snímky Finding Jack ho prostredníctvom CGI vrátia k životu.

Príbehovo nás pripravovaný projekt zavedie do časov končiacej vietnamskej vojny, pričom Deanova postava menom Rogan bude v nadväznosti po kľúčovom hrdinovi druhou hlavnou v poradí, informuje The Hollywood Reporter.

Odporúčané
Najznámejší rebel James Dean žil prirýchlo a odišiel primladý. Kariéru aj život mu ukončila jeho najväčšia vášeň Najznámejší rebel James Dean žil prirýchlo a odišiel primladý. Kariéru aj život mu ukončila jeho najväčšia vášeň 2. augusta 2016, 18:47

Spoločnosť Magic City Films produkujúca film si od hercovej rodiny zaistila práva na použitie jeho podobizne, a tak im už nič nebráni v tom, aby si vďaka prítomnosti Jamesa Deana zaistili obrovskú pozornosť nadšencov kinematografie z celého sveta.

Na Deanovej podobizni budú robiť VFX umelci zo štúdia Imagine Engine a MOI Worldwide. Hlas Deanovi prepožiaca herec, ktorého meno nebolo zatiaľ oznámené. O hudobnú stránku sa postará skladateľ Laurent Eyquem (Tokarev s Nicolasom Cagaeom) a za réžiou filmu bude stáť menej známa dvojica Anton Ernst a Tati Golykh. Film by mal mať premiéru 11. novembra 2020.

Domov
Zdieľať
Diskusia