Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2015, 16:22
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák Mads

Patrick Stewart sa poriadne odviazal v traileri na nový komediálny seriál

FILMY A SERIÁLY DROGY KOMÉDIA
Uložiť Uložené

Spraví Blunt Talk zo Stewarta opäť televíznu hviedu? To sa dozviete po prvom traileri.

Patrick Stewart sa objaví v hlavnej roli novej televíznej komediálnej série s názvom Blunk Talk. Autorom projektu je tvorca nezávislej krimikomediálnej série Bored to Death Jonathan Ames a produkovať ho bude Seth MacFarlane. Prvá ohlásená séria bude mať 10 epizód o dĺžke približne pol hodiny.

Walter Blunt je pôvodom Brit, ktorý sa snaží naplno vkročiť a ovládnuť svet americkej káblovej televízie. Vtip spočíva v tom, že je tak trochu mimo kontrolu a pokúša sa silou - mocou „osvietiť" Američanov svojimi radami o tom, ako by mali žiť, rozmýšľať a správať sa. Jeho nočné správy preto vyzerajú všelijako, len nie normálne. Navyše sa musí potýkať s nespočetnými bývalými manželkami a deťmi každého veku, ale aj nespoľahlivými kolegami a veľkými šéfmi.

Trailer štartuje výborne a ponúka humorný pohľad na Patricka Stewarta, ktorý v práci berie drogy, ignoruje kolegov a autority a všetko si robí po svojom. Podľa prvotného zdania sa teda máme na čo tešiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia