Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2015, 17:45
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Kedy uvidíme prvé trailery pre Batman v Superman a Star Wars VII?

FILMY A SERIÁLY DC KOMIKSOVKY
Uložiť Uložené

Warner Bros. a Disney odhalili dva dátumy, ktoré celkom možno privedú svet do šialenstva.

Niekto odhaľuje v tichosti dátumy premiér, niekto zase zburcuje internet len dátumom odhalenia prvého traileru daného projektu. Reč je o Disney a Warner Bros. Prvý oficiálny a plnohodnotný trailer k Star Wars: The Force Awakens, respektíve Star Wars: Episode VII, uvidíme najneskôr 1. mája, počas premiéry Avengers: Age of Ultron. Nejde pritom o žiadne prekvapenie. Rovnako ako Marvel, Disney vlastní aj Lucasfilm a tak je propagácia najočakávanejšieho filmu posledného desaťročia v čase premiéry najväčšieho eye-candy blockbusteru úplne logická. Navyše, Age of Ultron celkom iste pokorí rekord 1, 5 miliardy dolárov zarobených v kinách všade po svete, takže nový trailer na SW uvidí skutočne obrovská časť filmových fanúšikov. Ešte predtým, konkrétne 16. až 19. apríla, sa uskutoční Star Wars Convention. Túto udalosť má vo veľkom záhajiť práve Džej džej (J. J. Abrams, režisér The Force Awakens), takže minimálne teaser pre trailer, aj keď sa skôr spoliehame na plnohodnotné video, bude odhalený práve pri tejto príležitosti. Či sa Disney rozhodne uvoľniť trailer okamžite aj na internet, aby tak predišlo low-quality leaknutým záberom, už je vo hviezdach.

A čo také odhalí Warner Bros.? Napokon, máme to aj v názve článku, takže nemá význam chodiť okolo horúcej kaše. Pred prvými zábermi z Mad Max: Fury Road budú diváci v USA a v niektorých krajinách zahraničia obdarený prvým teaserom pre Batman v. Superman: Dawn of Justice. Splnil sa teda predpoklad, že Warner využije svojho najväčšieho letného koňa a odpremiéruje najočakávanejší trailer pre superhrdinský film všetkých čias práve vtedy. Maxovi sa to hodí, keďže má rating R, teda mládeži neprístupný. Môžete si byť istí, že kvôli teaseru pôjdu do kina na Maxa aj ľudia, ktorí by ten film v skutočnosti nenávideli. 

Potešili vás tieto informácie? Najneskôr do 45 dní teda uvidíme dva najočakávanejšie trailery tohto roka, a potom nám bude ostávať už len trpezlivosť a čakanie na tie ďalšie, až sa ocitneme pred bránami kina premietajúceho Batman v. Superman (marec 2016) a Star Wars (18. december 2015). 

Kedy uvidíme prvé trailery pre Batman v Superman a Star Wars VII?
Domov
Zdieľať
Diskusia