Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2016, 0:39
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Rogen, Galifianakis a Hader si zahrajú v chystanej sci-fi komédii odohrávajúcej sa vo vesmíre

FILMY A SERIÁLY SETH ROGEN
Uložiť Uložené

Scenárista snímok ako 22 Jump Street či Grudge Match pripravuje režijný debut, do ktorého obsadil zaujímavú trojicu hercov.

Snímky Star Trek, Gravity, Interstellar, The Martian či Star Wars sú jasným dôkazom toho, že sci-fi príbehy odohrávajúce sa vo vesmíre sú v posledných rokoch divácky nesmierne obľúbené. Nikoho preto neprekvapí skutočnosť, že by sa na tejto úspešnej žánrovej vlne veľmi rád zviezol aj scenárista Rodney Rothman (22 Jump Street, Grudge Match), ktorý sa dočká svojho prvého režijného počinu. Do chystanej sci-fi komédie s názvom The Something totiž obsadil naozaj zaujímavé trio, pozostávajúce z hercov ako Bill Hader, Seth Rogen a Zach Galifianakis, pričom príbeh samotný sa bude točiť okolo posádky astronautov, nachádzajúcej sa vo vesmíre už niekoľko rokov. Po dlhej dobe sa však dočkajú a narazia na iné kozmické plavidlo. Kto sa na palube nachádza a aký osud našich protagonistov čaká? Na to si budeme musieť ešte nejaký ten čas počkať, pretože ohľadom tejto záležitosti viac informácií, žiaľ, nemáme. Rozhodne nám ale dajte vedieť, čo si o snímke zatiaľ myslíte vy.

Domov
Zdieľať
Diskusia