Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. februára 2016, 12:24
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Pomôž Leovi konečne dolapiť Oscara. Vtipná internetová hra baví ľudí po celom svete

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

DiCaprio má svojho prvého Oscara už na dosah ruky. Všetko to tentokrát ale závisí od teba.

Leonardo DiCaprio to má v živote naozaj ťažké. Ani nie kvôli tomu, že mu Akadémia stále nedožičila Oscara, ale skôr vďaka posmešným obrázkom, ktoré sa neuveriteľnou rýchlosťou šíria celým internetom. Tento rok má ale k najcennejšej soške pravdepodobne našliapnuté omnoho výraznejšie ako po minulé roky. Dôkazom sú aj ceny ako Golden Globe či BAFTA, no história pozná už mnoho hercov, ktorí brali pred Oscarmi sošky kde sa dalo a tej najváženejšej a najpopulárnejšej sa nakoniec dočkal prekvapivo niekto úplne iný. Koniec koncov, ako to celé dopadne sa dozvieme už v noci z 28. na 29. februára počas slávnostného galavečera. Dovtedy máš ale možnosť zahrať si novú internetovú hru, ktorá povýšila robenie si srandy z Lea na úplne novú úroveň.

Pomôž Leovi konečne dolapiť Oscara. Vtipná internetová hra baví ľudí po celom svete

Jej názov je Leo’s Red Carpet Rampage a dizajnovo má pripomínať hry z 90. rokov. Vaša úloha je pomerne jednoduchá, pomocou kláves G a H máte utekať čo najrýchlejšie k oscarovej soške, ktorú rozhodne nie je také jednoduché chytiť. Pokiaľ si myslíte, že je to všetko, musím vás vyviesť z omylu. V ceste na červenom koberci vám stoja dotieraví novinári, Marťan v podaní Matta Damona, Steve Jobs a dokonca aj samotný ľadovec z Titanicu. Aby toho ešte stále nebolo málo, na scénu príde aj Lady Gaga, ktorá vám bude azda robiť najväčšie problémy. V týchto prípadoch vám bude nápomocný medzerník.  Počas jednotlivých levelov nebudete zbierať body, ale „menejcenné“ sošky, ktoré sa vám nakoniec sčítajú.

Pokiaľ sa vám stále máli, po každom úspešne zvládnutom kole na vás čaká bonusový level, v ktorom nájdete vždy niečo iné. Stretnúť sa tak môžete so scénou s autom z Wolf of Wall Street, hľadaním nominovaných hercov čiernej pleti, ale napríklad aj čo najrýchlejším napísaním ďakovnej reči. Pred tým, než sa pustíte do hrania, musíme vás upozorniť, že hra je vysoko návyková a len tak ľahko sa od nej neodlepíte. Taktiež si ju môžete zahrať na mobilných zariadeniach. Pokiaľ ste si vedomí všetkých rizík, nech sa páči, zahrajte si ju na tomto odkaze. 

Domov
Zdieľať
Diskusia