Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2016, 16:07
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Skvelý zostrih zobrazujúci podobnosti medzi filmovým a seriálovým Fargom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Či už ste fanúšikom kultového filmu, seriálového spracovania, alebo oboch menovaných projektov, toto video poteší jednoducho každého.

Skutočnosť, že sa divácky známe a obľúbené snímky snažia preraziť aj so svojou seriálovou podobou, nie je v súčasnosti žiadnym veľkým prekvapením. Tento trend je stále viac preferovanejší a hoci si na honbe za úspechom stihlo vylámať zuby už množstvo projektov, vždy sa nájde aj niekoľko takých, ktoré sú žiarivým vzorom opaku. Skvelým príkladom je aj nesmierne populárne Fargo. Seriál je síce zasadený do prostredia rovnomennej kultovej záležitosti od bratov Coenovcov, tvorcovia sa však rozhodli, že na filmovej značke nebudú zbytočne parazitovať a vymysleli tak príbeh nový. No aj napriek nepopierateľnej kvalite sa medzi týmito dvoma záležitosťami našlo hneď niekoľko podobností, ktoré si dnes môžete vychutnať v tomto parádnom zostrihu.

Domov
Zdieľať
Diskusia