Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2016, 23:31
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Will Smith a Joel Edgerton si zahrajú v policajnom thrilleri plnom víl, orkov a ďalších fantastických tvorov

FILMY A SERIÁLY WILL SMITH
Uložiť Uložené

Režisér blížiacej sa tímovky Suicide Squad, David Ayer, ktorý má na svojom konte projekty ako Street Kings, Patrola či Fury, natočí naozaj nevšednú záležitosť.

Očakávaná komiksová tímovka Suicide Squad, ktorá do našich kín vtrhne už začiatkom tohto augusta, je momentálne vo fáze post-produkcie, pričom všetko nasvedčuje tomu, že si režisér David Ayer (Street Kings, Patrola, Fury) a predstaviteľ filmového Deadshota, Will Smith, počas natáčania poriadne sadli. Podľa najnovších informácií sa totiž dohodli na ďalšom spoločnom projekte. Ten nesie názov Bright, o réžiu sa postará už vyššie spomínaný Ayer a okrem Smitha by sa v ňom mal objaviť aj Joel Edgerton. Čo sa samotného príbehu týka, vieme iba toľko, že bude zasadený do sveta ľudí, medzi ktorými existujú aj také fantastické tvory, akými sú víly či orkovia. Zo žánrového hľadiska pôjde o policajný thriller, je teda veľmi pravdepodobné, že pánske herecké duo stvárni práve mužov zákona. Niekoľko zdrojov navyše uvádza, že jeden z nich bude ork. Scenár od Maxa Landisa (Chronicle, American Ultraje, Victor Frankenstein) je už v týchto chvíľach hotový a natáčanie je predbežne naplánované na jeseň 2016. Čo si o chystanom počine myslíte?

Will Smith a Joel Edgerton si zahrajú v policajnom thrilleri plnom víl, orkov a ďalších fantastických tvorov
Domov
Zdieľať
Diskusia