Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2016, 22:03
Čas čítania 0:00
orshi

Bridget Jonesová je po 12 rokoch späť! V prvom traileri dokonca otehotnie, avšak nevie s kým

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po štyridsiatke a stále bez chlapa, čo všetko sa jej prihodí tentoraz ?

Universal nám dnes nadelil prvý trailer ďalšieho pokračovania obľúbenej Londýnčanky Bridget Jonesovej. Filmové spracovanie sa dalo očakávať, keďže knižná predloha vyšla pred tromi rokmi. Na strieborné plátno sa vráti až po neuveriteľných dvanástich rokoch a priznajme si, že na Renée Zellweger a Colinovi Firthovi (aj keď vyzerá úžasne) je to dosť vidno. Nuž, nikto nemladne, ani naše obľúbené filmové postavy a ani herci. Ako máme možnosť vidieť, Bridget je oveľa štíhlejšia než v prvých dvoch dieloch, Renée jednoducho odmietala znovu pribrať toľko kíl len kvôli filmu.

V tretej časti je ešte stále single a to aj napriek happyendu druhého dielu. Stretáva sa so svojim ex Markom Darcym a na scéne je aj nový nápadník Jack Qwant, ktorého stvárni Patrick Dempsey. Hlavný problém zápletky bude spočívať v tom, že Bridget otehotnie, sama však nevie s kým. Šance sú 50/50. V traileri môžete zhliadnuť aj speváka Eda Sheerana, avšak pôjde iba o cameo. Do pokračovania sa nevráti Hugh Grant a tak s postavou Daniela Cleavera nerátajte. Na režisérsku stoličku opäť zasadne Sharon Maguire, ktorá má na svedomí prvú časť teraz už trilógie. Celosvetová premiéra je naplánovaná na 16. september 2016.

Domov
Zdieľať
Diskusia