Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2016, 15:09
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Hviezdny Bradley Cooper sa ponorí do hlbín oceána v sci-fi thrilleri Deeper

FILMY A SERIÁLY BRADLEY COOPER
Uložiť Uložené

Pod taktovkou talentovaného maďarského režiséra to môže dopadnúť vcelku slušne.

Bradley Cooper nie je iba obrovský sympaťák a lákadlo pre ženské publikum, ale aj herec, ktorý dokáže doručiť presvedčivý a kvalitný výkon. Jeho vlohy plánuje okrem iných využiť maďarský režisér Kornel Mundruczo (môžete ho poznať vďaka filmu White God, ktorý vám priblížime v článku onedlho) a podľa nových informácii to bude práve Bradley, kto si zahrá hlavnú úlohu v jeho pripravovanom sci-fi thrilleri s názvom Deeper. Scenár má pod palcom Max Landis (Chronicle, Victor Frankenstein) a už teraz snímku sebavedomo označil ako mix Birdmana + The Shining + Locke + 2001: A Space Oddysey + The Descent + Miyazakiho (japonský režisér animovaných skvostov ako Princezná Mononoke).

Nevedno síce, čo tým chcel povedať, avšak veríme, že to dopadne lepšie, ako to znie. Usmerňovať ho totiž môžu z pozície producentov páni ako David Goyer (BvS: Dawn of Justice) či Kevin Turen (An American Crime). Okrem zaujímavých mien tu máme aj zaujímavý príbeh. Ten bude sledovať cestu bývalého astronauta Eddieho Breena (Cooper) do hlbín oceána, konkrétne novoobjavenej priekopy dosahujúcej najhlbší bod na zemi. Čím hlbšie však Breen klesne, tým viac sa začína potýkať s tajomnými silami nielen psychického, ale aj fyzického charakteru. Celkom zaujímavé, čo poviete? O všetkých ďalších novinkách vás budeme informovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia