Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2016, 14:20
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Prečo konce najlepších filmov fungujú tak dobre a vyvolávajú množstvo silných emócií? Nová kompilácia vám odpovie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Svetlo sveta uzrel ďalší nesmierne zaujímavý zostrih. Tentokrát je však zameraný na záverečné scény niektorých úžasných filmových záležitostí.

Spomínate si ešte na pomerne nedávny článok so skvelou kompiláciou, ktorá zobrazovala prvý a zároveň aj posledný záber celosvetovo obľúbených seriálov? Tentokrát sa totiž pozrieme na niečo podobné, avšak, s niekoľkými menšími zmenami. Dnešné video je zamerané na svet filmu, vynecháva úvod a sústredí sa výhradne na koniec, pričom vysvetľuje, prečo záverečné scény skvelých snímok fungujú tak dobre. Práve posledné minúty či sekundy najlepších a najpamätnejších celovečerných záležitostí vyvolávajú v divákovi ten najsilnejší mix všemožných emócií, o čom sme sa, koniec koncov, mohli presvedčiť aj pri sledovaní záležitostí ako napríklad PsychoThe Searchers, The GodfatherThe Silence of the Lambs či Gone Girl. A práve nižšie priložený materiál ponúka nielen tieto, ale aj mnohé ďalšie kvalitné filmy, ku ktorým sa tak radi vraciame. Kvôli veľmi pravdepodobnému výskytu potenciálnych SPOILEROV však zhliadnutie odporúčame len na vlastnú zodpovednosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia